Suorita Traceroute-toiminto macOS-käyttöjärjestelmässä

Jos käytät macOS X -käyttöjärjestelmää, suorita Traceroute-toiminto Päätteellä.

1. Käynnistä Pääte (kansiosta Apit, sitten Lisäapit).
  2. Syötä Pääte-ikkunaan traceroute coolexample.com, jossa coolexample.com on verkkotunnus (ja sen pääte, kuten .com), jolle haluat suorittaa Traceroute-toiminnon.
  3. Napsauta Palaa. Traceroute ilmestyy Pääte-ikkunaan. Traceroute-toiminto on suoritettu, kun näet Mac-tietokoneesi nimen (esim. Oma-MacBook) numeroidun luettelon lopussa.
  4. Valitse tulokset. Paina sitten hiiren kakkospainiketta ja valitse Kopioi tai kopioi teksti painamalla COMMAND+C.
  5. Liitä teksti tekstieditoriin (esim. TeXturi) ja tallenna tiedosto.