Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Traceroute-toiminnon suorittaminen Mac OS X -käyttöjärjestelmässä

Jos käytät Mac® OS X -käyttöjärjestelmää, voit käyttää siihen sisältyvää Network Utility -sovellusta Traceroute-toiminnon suorittamiseen.

Traceroute-toiminnon suorittaminen Mac OS X -käyttöjärjestelmässä

1. Käynnistä Network Utility.

Mac OS X Spotlight -käyttöjärjestelmässä voit tehdä tämän kirjoittamalla Network Utility ja napsauttamalla sitten Top Hit.

2. Napsauta Traceroute.
  3. Anna sen verkkotunnuksen nimi, jonka kohdalla haluat suorittaa Traceroute-toiminnon:
    • esim. kivaesimerkki.com
  4. Napsauta Trace.
  5. Valitse tulokset. Paina sitten hiiren kakkospainiketta ja valitse Kopioi tai kopioi teksti painamalla COMMAND+C.
  6. Liitä teksti tekstieditoriin (esim. TextEdit) ja tallenna tiedosto.