Suorita Traceroute Windows-käyttöjärjestelmässä

Traceroute voi auttaa tunnistamaan verkkovirheen. Suorita Traceroute Windowsissa käyttämällä komentoriviä.

1. Suorita cmd.exe omassa Windows-versiossasi:
    • Windows 8: Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa ja valitse Suorita. Kirjoita sitten cmd ja valitse OK.
    • Windows 10 tai Windows 11: paina Windows + R -näppäimiä komentorivin avaamiseksi. Kirjoita cmd ja valitse OK.
  2. MS-DOS-komentorivi tai Komentorivi-ikkuna avautuu. Kirjoita tracert omaverkkotunnuksesi.tld ja paina Enter-näppäintä.
    Microsoft Windows [Versio 10.0.18363.1256]
    (c) 2019 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.
    C:\WINDOWS\system\tracert coolexample.com
  3. Kun Traceroute on suoritettu loppuun, valitse kaikki (Ctrl+A) ja kopioi (Ctrl+C).
  4. Liitä (Ctrl+V) tämä tekstiasiakirjaan (esim. Notepad tai WordPad), jotta voit palata siihen takaisin myöhemmin.