SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vianmääritys Microsoft IIS: n uusitun varmenteen kanssa

Huomautus: Jos GoDaddy isännöi verkkosivustoasi, sinun ei tarvitse huolehtia tästä ongelmasta. Luomme uuden CSR: n automaattisesti uusimispyyntöäsi varten. Tämä rajoitus vaikuttaa vain ohjattuun IIS -varmenteeseen, ei varmenneavaimen tallentamiseen IIS -palvelimille.

Kun keräämme uusimismaksun, uuden varmenteen luomismenetelmämme käyttää automaattisesti uudelleen varmenteen allekirjoituspyyntöä (CSR), joka saatiin alkuperäisen tai edellisen pyynnön yhteydessä.

Ohjattu Microsoft Internet Information Services (IIS) -varmenne haluaa kuitenkin, että uudet varmenteet luodaan uudella CSR: llä. Joten kun käytät ohjattua toimintoa uuden varmenteen tuomiseen , saat virheilmoituksen, jossa sanotaan, että varmennetta ei ole poistettu (ystävällisellä nimellä ei ole merkitystä).

Voit ratkaista tämän ongelman avaamalla uusitun varmenteen uudelleen SSL -ohjauspaneelista tai noudattamalla näitä ohjeita uusittua varmennetta sellaisenaan.

1. Napsauta OK ja peruuta ohjattu IIS -varmenteiden käyttö.
  2. Hanki uuden varmenteen sarjanumero:
    1. Kaksoisnapsauta palvelimelle asettamaasi varmennetiedostoa.
    2. Napsauta Tiedot -välilehteä.
    3. Napsauta Sarjanumero ja kopioi sarjanumero.
  3. Avaa komentokehote ja suorita tämä komento: Certutil -repairstore my [sarjanumero ilman välilyöntejä].
  4. Siirry takaisin IIS -hallintaan ja paina F5 nähdäksesi uuden varmenteen.
  5. Napsauta Yhteydet ja valitse sitten verkkosivusto.
  6. Napsauta Toiminnot ja valitse Sidonnat .
  7. Napsauta https ja valitse Muokkaa .
  8. Valitse uusittu varmenne ja napsauta OK .