sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Ylimääräisen tilan vianmääritys Outlook -näytössä

Kun suunnittelet tilaajillesi lähetettäviä sähköposteja riippumatta siitä, käytätkö mukautettua HTML -koodia vai vakiota GoDaddy Email Marketing säveltäjä, tiedät, että olet jo miettimässä, miltä kyseinen sähköposti näyttää, kaikilla tärkeimmillä sähköpostiohjelmilla. Ja jos olet lainkaan kamppaillut sen kanssa, että sähköpostisi näyttää ylimääräistä tilaa Outlookissa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Ensinnäkin on tärkeää huomata, että Outlook käyttää omaa Microsoft Wordin renderointimoottoria HTML -koodin näyttämiseen. Tämä moottori käyttää joitakin eri algoritmeja ja tyyliä kuin useimmat muut sähköpostiohjelmat HTML -koodin visualisointiin. Tämä voi johtaa hyvin turhauttavaan vianmääritykseen, jolloin saattaa ilmetä vain Outlookin näköisiä ongelmia.

Mikä on ongelma?

Nyt on mielenkiintoinen ongelma, joka liittyy nimenomaan ylimääräiseen pystysuoraan tilaan, joka näkyy lopullisessa sähköpostissasi, mutta vain Outlookissa. Tämä liittyy siihen - arvasitkin - siihen Word -renderointimoottoriin.

Word -moottori käyttää sivumäärityksiä pakottaakseen katkokset koodiin. Microsoft kutsuu näitä tekstirajoja, ja ne ovat suunnilleen samaa asiaa kuin sivunvaihto. Sähköpostissa tämän tauon tulisi olla saumaton. Mutta Wordissa se ei ole. Joten, Outlook tekee itse asiassa tämän tauon, kuten vain Outlook voi!

Jos käytät vakiosäveltäjää, näet tämän vain kuvien kanssa. Joskus sivunvaihto näkyy Outlookissa kuvan yläpuolella ja toisinaan sen alla. Vielä erikoisemmissa tapauksissa Outlook renderöi kuvan ensimmäisen 'sivun' kanssa ja työntää sitten sen vieressä olevan tekstin alla olevalle sivulle:

ei -toivottua lisätilaa Outlook -näytössä

Sivun koko, johon Outlook rajoittaa teitä, on 23,7 tuumaa pitkä tai noin 1790 pikseliä. Tämä tarkoittaa, että jos koodissasi on taulukkoa, kuvia tai muita yksittäisiä elementtejä, jotka ovat pidempiä, Outlook pakottaa rikkoutumaan sisältösi - näyttämällä sen kirjaimellisesti tyhjänä tilana.

Kiitos Michellen, Email on Acid -sivustolta , voit lukea kaiken tämän numeron hienoista yksityiskohdista, jos haluat sukeltaa sinne. Testauksessamme pahin esiintyminen näyttää olevan Outlook 2010: ssä verrattuna muihin versioihin. Ja tunnelin päässä saattaa olla valoa, koska Outlook 2013: ssa emme näe yhtään tätä.

Selvä, saimme kaiken sen. Miten voin nyt korjata ongelman?

Jos käytät vakiosävellystä, ehdoton yksinkertaisin ehdotus tämän tilan poistamiseen on sisällön säätäminen sen yläpuolelle, missä kyseinen tila tapahtuu. Tämä muuttaa kampanjan HTML -koodia ja todennäköisesti vaihtaa katkeamiskohdan. Voit lisätä yllä olevaa tekstiä, lisätä jakajan tai jopa muuttaa minkä tahansa kuvan kokoa yrittääkseni rikkoa sen paikalleen.

Jos näin tapahtuu ja kuva on hyvin iso, paras ratkaisu on yksinkertaisesti pienentää kuvan kokoa. Itse kuva on todennäköisesti se, mikä aiheuttaa kyseisen ei -toivotun tauon sähköpostissasi.

Jos tämä on oma, mukautettu HTML -koodi, tarkista ensin, onko koodissasi suuria tai sisäkkäisiä taulukoita. Haluat etsiä mitä tahansa, mikä saattaa olla yli 1790 pikseliä. Yritä jakaa nämä taulukot erilleen tai määritä korkeusattribuutti rikkinäiselle taulukolle. Tämä voi rajoittaa Outlookin avokätisesti tarjoaman tyhjän tilan määrää tässä tauossa.

Seuraavaksi voit kokeilla mitä tahansa Michelle -ehdotuksia tuossa Email on Acid -artikkelissa , mukaan lukien sivunvaihdon lisääminen aivan omituisen elementin yläpuolelle tai korkeusattribuutin määrittäminen rikkinäiselle taulukolle.