TrustedSite-merkinnän poistaminen näkyvistä

Voit poistaa sivustollasi olevan TrustedSite-luotettavuusmerkinnän näkyvistä milloin tahansa.

Ilmeisesti et ole kirjautunut sisään. Jos kirjaudut sisään yllä (Tekstikuvake-kohdassa), voit tehdä tämän hieman nopeammin.

1. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  2. Napsauta Verkkotunnuksen asetukset -sivulla Hallitse TrustedSite-merkintää:
  3. Hallitse TrustedSite-merkintää

4. Napsauta TrustedSite-raportti-sivulla Poista luotettavuusmerkintä näkyvistä:
  5. TrustedSite-merkinnän poistaminen näkyvistä

6. Näet seuraavan ilmoituksen: Poistetaanko luotettavuusmerkintä näkyvistä? Tämä poistaa luotettavuusmerkinnän verkkosivustostasi ja sallii sinun muokata DNS-tietueita. Voit julkaista luotettavuusmerkinnän milloin tahansa, jolloin se näytetään jälleen sivustossasi. Jos haluat poistaa luotettavuusmerkinnän näkyvistä, napsauta Poista luotettavuusmerkintä näkyvistä.
  7. Huomautus: TrustedSite-luotettavuusmerkin poistaminen näkyvistä ei ole sama asia kuin luotettavuusmerkin peruuttaminen. Voit julkaista luotettavuusmerkin uudelleen milloin tahansa.

Nyt voit muokata DNS-tietueitasi.

Luotettavuusmerkin poistamisessa näkyvistä voi kestää 24 tuntia. Kun olet poistanut luotettavuusmerkin näkyvistä, odota vähintään 72 tuntia, ennen kuin julkaiset sen uudelleen.