Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tukahduttamisen syy selitetty: Minun

Aina kun tukahdutat tilisi kontaktin manuaalisesti, hänet lisätään ”Minun” -tyypin alla olevaan estettyyn luetteloon. Nämä voivat olla yhteystietoja, jotka olet yksittäin estänyt käyttämällä tilaaja -alueen painiketta - tai kokonaisia luetteloita, jotka tuot suoraan tukahdutettuun luetteloon.

Tämä tehdään usein, jos joku ottaa sinuun suoraan yhteyttä pyytääksesi tilauksen peruuttamista tai jos sinulla on luettelo yhteyshenkilöistä, jotka eivät kelpaa lähettämään toiselta sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajalta.

Seuraava vaihe

Lisätietoja