Mitä komponentteja verkkohotellini tukee?

Jotkin verkkosivustot tarvitsevat tiettyjä komponentteja toimiakseen oikein. Tämä luettelo näyttää tuetut komponentit Linux- ja Web Hosting Plus -tilillemme.

KomponenttiLinux -verkkohotelli
cPanelin kanssa
Windows -verkkohotelli
ja Plesk
AJAX
ASP (.NET, AJAX)-
.NET -ydin
kautta WebDeploy
-
Bootstrap v4-
CGI
cURL
Cron -työpaikat-
FTP SSL: n kautta
ionCube-
mod_rewrite-
Microsoftin URL -kirjoitusmoduuli-
MS SQL-
MySQL
Perl
PHP
Python
Raakakäyttöoikeuslokit
Palvelimen virhelokit-
Palvelupuoli sisältää (SSI)

Tililläsi on erilaisia ominaisuuksia sen tasosta riippuen (Säästö, Luksus jne.). Lisätietoja tasokohtaisista ominaisuuksista, kuten tietokantojen tai verkkosivustojen lukumäärä, on Linux- verkkohotellin tai Web Hosting Plus -sovelluksen tai Windows-verkkohotellin ja Pleskin kanssa .