Tukevatko jaettujen verkkohotellien tilinne videoiden suoratoistoa?

Kun video suoratoistetaan, se lähetetään verkkopalvelimelta suoraan käyttäjän laitteella avoinna olevaan videosoittimeen. Suoratoistettavia videoita ei ladata käyttäjän laitteelle.

Jaettujen verkkohotellien tilimme eivät tue videoiden suoratoistoa, mutta voit kuitenkin näyttää videoita sivustollasi upottamalla sille videotiedostoja (kuten MPG- tai AVI-tiedostoja). Tällöin videotiedosto ladataan käyttäjän tietokoneelle sen toiston aikana. Vaikka videota ei tarkalleen ottaen suoratoisteta, käyttäjä voi katsella sitä jo latauksen kuluessa.