Tukevatko verkkohotellitilinne aktiivista vai passiivista FTP:tä?

Verkkohotellitilimme tukevat vain passiivista FTP:tä. Varmista tästä syystä, että yhdistämiseen käyttämäsi sovellus tukee passiivista FTP:tä ja että kyseinen ominaisuus on otettu käyttöön. Tämä asetus on käytettävissä useimmissa FTP-asiakasohjelmissa ja verkkosivujen suunnitteluohjelmistoissa, jotka tukevat sisällön julkaisemista FTP:n avulla.

Saat lisätietoja FTP:stä täältä: FTP: Tiedostojen lataaminen palvelimeen.