Tulosta sähköposti Outlookissa

Jos haluat, että sähköpostitiedosto kopioidaan paperilla tai johon kirjoitetaan muistiinpanoja, tulosta viesti Outlookia käyttäen.

Valitse sopiva välilehti käyttämäsi sähköpostialustan perusteella. Jos haluat tulostaa useamman kuin yhden sähköpostin kerrallaan, käytä Outlook for Windows- tai Outlook for Mac -ohjelmaa.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse sähköposti, jonka haluat tulostaa.
  3. Valitse viestin esikatselun oikeasta yläkulmastaLisää vaihtoehtoja -painike sähköpostin oikeassa yläkulmassa Lisää vaihtoehtoja ja valitse sitten Tulosta .
  4. Valitse tulostuksen esikatselun yläosasta Tulosta .
  5. (Valinnainen) Tarkista tulostusasetukset ja tee tarvittavat muutokset. (Muuta esimerkiksi paperin kokoa tai suuntaa.)
  6. Valitse Tulosta .
  1. Avaa Outlook .
  2. Valitse sähköposti, jonka haluat tulostaa.
    • Jos haluat tulostaa useita viestejä, pidä Ctrl -näppäintä painettuna samalla, kun valitset tulostettavat sähköpostit.
  3. Valitse Tiedosto ja valitse sitten Tulosta . Esikatselu avautuu.
  4. (Valinnainen) Voit tarkistaa tulostusasetukset ja tehdä tarvittavat muutokset valitsemalla Tulostusasetukset . (Muuta esimerkiksi paperin kokoa tai suuntaa.)
  5. Valitse Tulosta .
  1. Avaa Outlook .
  2. Valitse sähköposti, jonka haluat tulostaa.
    • Jos haluat tulostaa useita viestejä, pidä Cmd -näppäintä painettuna ja valitse samalla sähköpostit, jotka haluat tulostaa.
  3. Valitse Tiedosto ja valitse sitten Tulosta . Uusi ikkuna avautuu.
  4. (Valinnainen) Tarkista tulostusasetukset ja tee tarvittavat muutokset. (Muuta esimerkiksi paperin kokoa tai suuntaa.)
  5. Valitse Tulosta .