Tuo MySQL -tietokanta SSH: lla

Secure Shell (SSH) -yhteyttä voidaan käyttää phpMyAdminin sijasta tuomaan SQL -varmuuskopiotiedosto tietokantaasi. Se on edistynyt menetelmä, joka auttaa suurten SQL-tiedostojen tuonnissa. Se voi olla tarpeen käytettäessä itse hallittuja VPS: ää tai omia palvelimia, koska niissä ei ole phpMyAdmin-asennusta.

Vaaditaan: Tarvitset seuraavat suorittaa nämä vaiheet:
Huomautus: Jos käytät WordPressiä, löydät tietokantatiedot wp-config.php-tiedostostasi.
  1. Lataa SQL -varmuuskopiotiedosto palvelimeen FTP: llä tai Tiedostonhallinnalla .
  2. Muodosta yhteys palvelimeen tai jaettuun verkkohotellitiliin SSH: n kautta .
  3. Käytä tiedostojen ja kansioiden luettelointikomentoa ls . Selaa hakemistoja cd : llä ja ../ : lla, kunnes olet siinä hakemistossa, johon olet ladannut varmuuskopiotiedoston.
  4. Muodosta yhteys MySQL: ään käyttämällä seuraavaa komentoa:
    mysql -h isäntänimi -P portti -u käyttäjänimi -p tietokanta < backup.sql
    Huomautus: Jos käytät localhostia isäntänä, sinun pitäisi jättää se pois–h hostname ja jos sinulla on vakioportti (3306), voit jättää sen pois–P port osa komentoa.
    • Korvaa yllä olevassa komennossa:
      • isäntänimi isäntänimesi kanssa.
      • MySQL -porttinumero . Jollei verkkohotellitililläsi ole toisin määritetty, porttisi on 3306.
      • username käyttäjänimesi kanssa tälle tietokannalle.
      • tietokanta ja sen tietokannan nimi, jonka haluat viedä.
      • backup.sql ja varmuuskopiotiedoston nimi.
  5. Valitse Enter -näppäimistö.
  6. Kun Anna salasana: -kehote tulee näkyviin, anna salasanasi tietokannan käyttäjälle.
    Huomautus: Salasana ei näy turvallisuussyistä. Et näe mitään kirjoittaessasi tai liittäessäsi.
  7. Valitse Enter -näppäimistö.

SQL -varmuuskopiotiedosto on nyt tuotu tietokantaasi.