Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tuo noutopaikat

Local Pickup Plus tarjoaa tuonti- ja vientitoiminnot, joiden avulla voit luoda tai muokata useita sijainteja kerralla.

Vaaditaan: Local Pickup Plus on premium -laajennusinen WooCommerce -laajennus, joka sisältyy WordPress Ecommerce Hosting -palveluun tai erillisenä ostona.

Saat parhaan tuloksen suorittamalla sijainnin viennin ja tekemällä siihen muutokset, jotta vältät CSV -muotoon liittyvät ongelmat. Sen jälkeen voit tuoda tiedoston seuraamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse WooCommerce > Asetukset > Toimitus > Noutopaikat .
  3. Napsauta Tuo noudon sijainnit .
  4. Napsauta Valitse tiedosto ja valitse CSV -tiedosto tietokoneeltasi.
  5. Määritä tuontiasetukset tarpeen mukaan:
    • Päivitä olemassa olevat tietueet: Valitse tämä asetus, jos haluat päivittää sijainnit, jos tunnus vastaa olemassa olevaa sijaintia. Poista valinta jättääksesi huomiotta rivit, joiden tunnus on olemassa olevan sijainnin mukainen.
    • Luo uudet noutopaikat: Valitse tämä asetus, jos haluat luoda uusia sijainteja, jos tunnus ei vastaa olemassa olevaa sijaintia. Ohita kaikki rivit, joiden tunnus ei vastaa olemassa olevaa sijaintia.
  6. Valitse tiedoston erottimeksi Kentät erotetaan -valikosta.
  7. Napsauta Tuo .