Tuo sähköpostin tilaajat CSV -tiedostosta

Lisää useita uusia yhteystietoja sähköpostimarkkinoinnin tilaajiksi CSV -tiedostosta. Kun yhteystiedot on lisätty sähköpostin tilaajiksi, järjestä ne sähköpostiluetteloihin .

Huomautus: Oikeudellisista syistä sinun on lisättävä sivustollesi fyysinen osoite ennen sähköpostien lähettämistä. Voit käyttää tätä valitsemalla Asetukset > Sähköpostimarkkinointi . Sinulla on oltava myös yhteyshenkilön lupa lähettää heille markkinointisähköposteja.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse sivustosi vierestä.
  3. Valitse Yhteydet > Kaikki .
  4. Valitse Tuo . Jos lisäät tilaajia ensimmäistä kertaa, valitse Lisää tai tuo tilaajia.
  5. Valitse Lisää useita kerralla lataamalla tiedosto . Vedä ja pudota CSV -tiedostosi ponnahdusikkunaan tai valitse Lataa laitteestasi .
  6. Valitse Minulla on oikeus lähettää sähköpostia näille yhteyshenkilöille .
  7. Valitse Tuo laskentataulukko .

Sinun on ehkä päivitettävä sivu nähdäksesi muutokset.