WordPress-hallinta Ohje

Tuo sivustosi tietokanta

Vaihe 5 sarjasta Hallitun WordPress-sivuston siirtäminen ei-hallitun WordPress-tilin alaisuuteen.

Vaaditaan: Sinun on suoritettava vaiheet artikkelissa Muokkaa SQL -tiedostoa tuontia varten MySQL-tuontivirheiden välttämiseksi.

Vaiheessa 2 ladattu tietokanta-SQL-tiedosto on tuotava kohdesivuston uuteen tietokantaan. Sinun on ehkä otettava yhteyttä uuteen verkkohotellipalvelun tarjoajaasi selvittääksesi, kuinka tämä tehdään heidän käyttöympäristössään. Näissä ohjeissa oletetaan sinun käyttävän yleisintä työkalua eli phpMyAdmin-hallintapaneelia.

1. Yhdistä phpMyAdmin uuden verkkohotellitilisi tietokantaa varten.
  2. Valitse tietokantasi vasemmalla näkyvästä valikosta phpMyAdmin-työkalussa.
    kuva, joka näyttää miten tietokannan nimi valitaan vasemmalla olevasta valikosta
  3. Valitse Rakenne-välilehdessä Valitse kaikki ja valitse sitten Poista-kohta Kun valittuna: -valikosta tietokannan valmistelemiseksi SQL-tuontia varten.
    kuva, joka näyttää, miten valitaan kaikki ja valitaan sitten poistaminen avattavasta valikosta
  4. Valitse Siirry .
  5. Valitse Kyllä esiin tulevan varoituksen kohdalla. Tämä poistaa olemassa olevat taulukot ja mahdollistaa sivustosi SQL-tiedoston muokkaamattoman tuomisen.
  6. Valitse Tuo ja valitse sitten Valitse tiedosto sen SQL-tiedoston paikantamiseksi, jota muokkasit vaiheessa Muokkaa SQL -tiedostoa tuontia varten.
  7. Valitse Siirry .

Huomautus: Jos saat komentosarjan aikakatkaisusta ilmoittavan virheilmoituksen (”Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume”), voit välittömästi valita saman tiedoston tuontia varten ja jatkaa palautusta kohdasta, johon se jäi.

Taulukon etuliite -vaiheessa

Kun tuonti on valmis, tarkista taulukkojen nimet ja paikanna taulukon etuliite viimeistä vaihetta varten Tee lopulliset muokkaukset.
kuva, joka näyttää, miten taulukon etuliite tunnistetaan.