WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tuo sivustosi tietokanta

Vaaditaan: Tämän sarjan loput vaiheet edellyttävät webhotellitiliä, johon on asennettu uusi WordPress -asennus.

Vaiheessa 2 lataamasi SQL -tietokannan SQL -tiedosto pitäisi tuoda kohdesivuston uuteen tietokantaan. Saatat joutua ottamaan yhteyttä uuteen isäntäpalveluntarjoajaasi saadaksesi lisätietoja, mutta useimmat käyttävät samaa phpMyadmin -ohjauspaneelia kuin vaiheessa 2.

1. Muodosta yhteys uuteen webhotellitilisi tietokantaan käyttämällä uuden isäntäpalveluntarjoajan antamia tietoja.
  2. Valitse phpMyAdminissa tietokantasi vasemmalla olevasta valikosta.
    kuva, joka näyttää, kuinka tietokannan nimi valitaan vasemmalla olevasta valikosta
  3. Valitse Rakenne -välilehdellä Tarkista kaikki ja valitse sitten Pudota valmistellaksesi tietokantaa SQL -tuontia varten.
    kuva, joka näyttää, kuinka valitaan, valitse kaikki ja valitse pudota avattavasta valikosta
  4. Valitse Siirry .
  5. Valitse esiin tulevassa hälytysviestissä Kyllä.
  6. Valitse Tuo ja etsi sitten vaiheessa neljä muokkaamasi SQL -tiedosto valitsemalla Valitse tiedosto.
  7. Valitse Siirry .

Huomautus: Jos saat virheilmoituksen "Komentosarjan aikakatkaisu on kulunut, jos haluat lopettaa tuonnin, lähetä sama tiedosto uudelleen ja tuontia jatketaan", voit valita välittömästi saman tiedoston tuontia varten ja jatkaa palautusta siitä kohdasta, johon se jäi.