WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tuo sivustosi tietokanta

Vaihe 5 Siirrä hallittu WordPress -sivusto hallitsemattomaan WordPress -tilisarjaan .

Vaaditaan: Sinun täytyy suorittaa vaiheet kohdassa Muokkaa SQL -tiedostoa tuontia vartenMySQL -tuontivirheiden välttämiseksi.

Vaiheessa 2 ladattu SQL -tietokannan SQL -tiedosto pitäisi tuoda kohdesivuston uuteen tietokantaan. Saatat joutua ottamaan yhteyttä uuteen isäntäpalveluntarjoajaasi saadaksesi tarkempia tietoja siitä, miten se tehdään alustallaan. Näissä ohjeissa oletetaan, että käytät yleisintä työkalua, phpMyAdmin -ohjauspaneelia .

1. Muodosta yhteys phpMyAdminiin uutta verkkohotellitilin tietokantaa varten.
  2. Valitse phpMyAdminissa tietokantasi vasemmalla olevasta valikosta.
    kuva, joka näyttää, kuinka tietokannan nimi valitaan vasemmalla olevasta valikosta
  3. Valitse Rakenne -välilehdellä Tarkista kaikki ja valitse sitten Pudota valittuna: -valikosta, jolloin tietokanta valmistellaan SQL -tuontia varten.
    kuva, joka näyttää, kuinka valitaan, valitse kaikki ja valitse pudota avattavasta valikosta
  4. Valitse Siirry .
  5. Valitse esiin tulevassa hälytysviestissä Kyllä. Tämä pudottaa olemassa olevat taulukot ja sallii sivustosi SQL -tiedoston puhtaan tuonnin.
  6. Valitse Tuo ja etsi sitten SQL -tiedosto, jota muokkasit, valitsemalla Valitse tiedosto Muokkaa SQL -tiedostoa tuontia varten.
  7. Valitse Siirry .

Huomautus: Jos saat virheilmoituksen "Komentosarjan aikakatkaisu on kulunut, jos haluat lopettaa tuonnin, lähetä sama tiedosto uudelleen ja tuontia jatketaan", voit valita välittömästi saman tiedoston tuontia varten ja jatkaa palautusta siitä kohdasta, johon se jäi.

Taulukon etuliite

Kun tuonti on valmis, tarkista taulukoiden nimet ja etsi viimeisen vaiheen taulukon etuliite Tee lopulliset muokkaukset.
kuvan, joka näyttää, miten taulukon etuliite tunnistetaan .