Tuo Square-tuotteita kauppaan

Jos olet jo yhdistänyt Square-tilisi Website Builder -verkkokauppaan, voit halutessasi käyttää tätä lyhyempää tapaa tuoda lisää Square-tuotteita.

Huomautus: Tämä toiminto ei ole käytettävissä mobiililaitteilla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Kun kauppasi tulee näkyviin, valitse Hallitse kauppaa.
  3. Napsauta yläosan Kauppa-palkkia ja valitse sitten Kaikki tuotteet.
    valitse Kaikki tuotteet
  4. Valitse Tuotteet-ikkunan oikeasta yläreunasta Tuo.
    valitse Tuo
  5. Valitse seuraavassa ikkunassa Square. (Tai CSV, jos haluat tuoda tuotteet laskentataulukosta, jossa on pilkulla erotetut arvot.)
    valitse Square
  6. Valitse Tuo, jolloin tuonti alkaa. (Toiminnon kesto riippuu siitä, kuinka paljon Square-tuotteita sinulla on.)
  7. Kun tuonnin vahvistusviesti tulee näkyviin, valitse Valmis. Tuodut tuotteet näkyvät Kaikki tuotteet -listassa ja Square-kuvake näkyy Myyntikanavat-sarakkeessa.
    tuodut Square-tuotteet lisätty

Huomautus: Saat myös sähköpostiviestin, kun tuonti on valmis.