MySQL-tietokantojen vieminen

Voit viedä MySQL-tietokantasi sen tuomiseksi johonkin muuhun tietokantapalvelimeen tai tallentaa sen paikallisesti varmuuskopiona. Vie MySQL-tietokanta tiedostoon ja lataa se tietokoneeseesi noudattamalla näitä vaiheita.

Huomaa: jos työskentelet suuren tietokannan tai runsaasti tietueita sisältävän tietokannan parissa, sinun täytyy käyttää Secure Socket Shell (SSH) -protokollaa MySQL-tietokannan viemiseksi.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin.
  2. Valitse phpMyAdmin-aloitussivulla vasemmalla näkyvästä valikosta tietokanta, jonka haluat viedä.
    valitse vietävä MySQL-tietokanta
  3. Valitse sivun yläreunan välilehdistä Vie.
    napsauta vie-välilehteä
  4. (Valinnainen) Jos haluat muuttaa joitain lisäasetuksia, valitse kohdan Export method (vientimenetelmä) alta Custom - display all possible options (Mukautettu – näytä kaikki mahdolliset vaihtoehdot). Muussa tapauksessa jätä päälle oletusasetus Quick - display only the minimal options (Nopea – näytä vain vähän vaihtoehtoja).
  5. Varmista, että kohdassa Format (muoto) on valittuna SQL.
  6. Valitse Vie .

Olet nyt vienyt MySQL-tietokannan tietokoneellesi.