Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tuo tilauksia WooCommerce -myymälääni

Tilausten siirtäminen toiselta alustalta tai kaupasta uuteen on tärkeä askel myymälän toiminnan jatkamiseksi. Tämä opas opastaa tilausten tuomisessa WooCommerce Customer/Order/Coupon CSV Import Suite -laajennuksen avulla.

Vaaditaan: WooCommerce Customer/Order/Coupon CSV Import Suite on premium -luokan WooCommerce -laajennus, joka sisältyy Managed WordPress Ecommerceiin, Managed WooCommerce Storesiin tai itsenäisenä ostona.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  2. Siirry WooCommerce -palveluun ja valitse CSV Import Suite .
  3. Valitse Tuo tilaukset -painike.
  4. Seuraava vaihe on valita, miten haluat tuoda tilauksesi. Yleisin on CSV- tai sarkaimilla erotettu tekstitiedosto, mutta voit myös käyttää URL-osoitetta tai polkua tiedostoon palvelimella sekä kopioida tietoja suoraan toisesta tiedostosta. Tässä oppaassa käytämme ensimmäistä vaihtoehtoa.
  5. Sinun täytyy valita tiedosto tietokoneeltasi napsauttamalla Valitse tiedosto -painiketta.
    Huomautus: Varmista, että olet alustanut tiedoston ennen sen lataamista. Voit käyttää tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja hyväksytyistä tilaustiedoista.
  6. Napsauta Seuraava , kun olet valinnut tiedostosi.
  7. Seuraavalta sivulta löydät vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua tuonnissa. Nämä vaihtoehdot eivät ole välttämättömiä tuonnin suorittamiseksi loppuun, mutta jos haluat käyttää jotakin niistä, tee se niin. Suosittelemme, että tutustut täällä olevaan dokumentaatioomme tarkasti, miten ne vaikuttavat tuontiin.
  8. Tarkista Esikatselu -osiosta, että tietomuoto on oikea, ja napsauta sitten Seuraava .
  9. Yhdistä tiedostosi sarakeotsikot WooCommerce -kenttiin. Jotta vältät ongelmat tuonnin aikana, tarkista, että kentät on yhdistetty oikeisiin otsikoihin.
  10. Valitse Kuiva tuonti -painike, kun olet valmis.
    Huomautus: Voit ohittaa tuonnin, jos haluat. Huomaa kuitenkin, että live -tuonti on lopullista. Tämän vuoksi mitään muutoksia verkkokauppaan ei voida kumota tuonnin jälkeen. Ennen live -tuonnin suorittamista suosittelemme, että suoritat ensin tuonnin.
  11. Kun tuonti on valmis, näet tulokset seuraavalla sivulla. Jos huomaat ongelmia, voit napsauttaa Näytä yksityiskohtaiset tulokset -painiketta saadaksesi lisätietoja. Jos kaikki näyttää odotetusti, voit sitten napsauttaa Suorita live -tuonti nyt -painiketta sivun yläosassa tai muuttaa asetuksiasi napsauttamalla Muuta tuontiasetuksia ja aloittaa uudelleen.
  12. Viive voi olla riippuvainen siitä, kuinka monta asiakasta yrität tuoda. Sivustosi tuonti käsitellään erissä taustalla, joten voit poistua sivulta.
  13. Varmista, että prosessi on suoritettu loppuun, vierailemalla WooCommerce -palvelussa ja napsauttamalla Tilaukset.
    Huomautus: Koska tilaukset voidaan yhdistää asiakkaisiisi, sinun on ensin tuotava asiakastiedot.