Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tuo tuotevariaatioita Product CSV Import Suite -laajennuksen avulla

Vaihtoehtojen tuominen tuotteisiisi on mahdollista Product CSV Import Suite -ohjelmistolla. Muunnelmat ovat muuttuvien tuotteiden alaryhmiä, joten sinun on ensin tuotava päätuotteet.

Vaaditaan: Product CSV Import Suite on premium -laajennusinen WooCommerce -laajennus, joka sisältyy WordPressin sähköisen kaupankäynnin verkkohotelliin tai erillisenä ostona.

Vaiheet tuotevariaatioiden tuomiseksi:

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Tuo tuotteita WooCommerce -sovellukseen Product CSV Import Suite -ohjelmistolla.
  3. Luo CSV -versio muunnelmillesi.
  4. Lataa CSV -tiedosto siirtymällä kohtaan WooCommerce > CSV Import Suite ja napsauttamalla Tuo muunnelmat.
  5. Valitse tiedosto ja napsauta kohtaa Upload file and import.
  6. Yhdistä pellot. Varmista, että kaikki sarakkeet vastaavat WordPressin oikeaa kenttää.
  7. Napsauta Lähetä. Tuotteen muunnelmat pitäisi nyt tuoda.