Tuo tuotteita CSV -tiedostosta

Kun olet muotoillut tuotetietolaskentataulukon ja tallentanut sen .csv -tiedostona, voit ladata sen verkkokauppasi.

Huomautus: Vain fyysisiä tuotteita voidaan ladata palvelimeen. Lisää digitaalisia tuotteita suoraan verkkomyymälääsi. Voit ladata enintään 1 500 tuotetta, 150 luokkaa ja 10 kuvaa kerrallaan (mutta vain yhden kuvan tuotetta kohti). Lisää lisää kuvia myymälääsi.

Tämä ei näy en-US-maissa

1. Valitse Tuo/vie > Tuo .
  2. Valitse CSV -tiedosto .
  3. Vedä CSV -tiedostosi ikkunaan tai etsi tiedostosi valitsemalla Selaa tiedostoja . Sivustosi tarkistaa tiedostosi virheiden varalta.
  4. Jos virheitä löytyy, kirjoita virheet muistiin tai lataa virheraportti. Palaa tuoteluetteloon valitsemalla Peruuta . Korjaa laskentataulukon virheet ja aloita tuonti uudelleen.
  5. Huomautus: Virheraportti ei lasketa laskentataulukon ensimmäisen rivin otsikkoa. Esimerkiksi virhe alkuperäisellä rivillä 3 on laskentataulukon rivi 4 (1 otsikkorivi plus 3 riviä).

6. Jos virheitä ei löydy, valitse Tuo .
  7. Huomautus: Tuontiprosessi perustuu SKU: een. Jos lataat tuotteita jo olemassa olevilla SKU -numeroilla, saat ilmoituksen. Valitse valintaruutu ja vahvista, että haluat laskentataulukon tietojen korvata verkkomyymälässäsi olevat tiedot. Sen jälkeen voit valita Tuo .

8. Tuotteitasi aletaan tuoda. Jos sinulla on paljon tuotteita, se voi kestää jonkin aikaa, joten lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun tuonti on valmis. Voit odottaa tai valita OK, jos haluat sulkea ikkunan.
  9. Kun tuonti on valmis, valitse Valmis , jos ikkuna on vielä auki. Tuotteesi on nyt lisätty Kaikki tuotteet -sivulle.