Tuo useita tuotteita

Jos olet kokenut taulukoiden käyttäjä, voit käyttää Verkkomyymälän joukkotuontitoimintoa, jolla tuotetietokantaan voi tuoda kerralla useita tuotteita kuvineen.

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Tuotteet-luettelossa Verkkomyymälä ja valitse sitten Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Verkkomyymälän Tuotteet-valikosta Tuotteet.
  4. Valitse Kaikki tuotteet -sivulta Tuonti.
    Valitse Kaikki tuotteet -sivulta Tuonti.
  5. Valitse Import Products (Tuotteiden tuonti) -sivulta Download starter template with sample data (Lataa aloitusmallipohja, jossa on näytetiedot). Tällöin ladataan näytetiedosto, joka opastaa tietojen laatimiseen ennen niiden lataamista Verkkomyymälään.
    Valitse Click Download starter template with sample data (Lataa aloitusmallipohja, jossa on näytetiedot).
  6. Avaa ladattu mallipohja niin näet, kuinka se on laadittu.
    Avaa mallipohja niin näet, kuinka se on laadittu.
  7. Hyödynnä mallipohjaa oman tuotetaulukon laatimisessa. Katso lisätietoja kohdasta Tuotetietojen muotoilu joukkotuontia varten.

8. Kun olet muotoillut taulukkotiedoston, tallenna se CSV-muotoon ja lataa tuotetiedot palvelimeen.