No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tuo useita tuotteita

Jos olet kokenut laskentataulukoiden käyttäjä, voit käyttää Verkkomyymälän joukkotuontitoimintoa lisätäksesi useita tuotteita olemassa olevasta tuotetietokannasta, mukaan lukien sen kuvat. Vaikka voit lisätä tai tuoda tuotteita myymälääsi, vientivaihtoehtoa ei ole.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Tuotteet-luettelossa Verkkomyymälä ja valitse sitten Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Verkkomyymälän Tuotteet-valikosta Tuotteet.
  4. Valitse Kaikki tuotteet -sivulta Tuo .
    Napsauta Kaikki tuotteet -sivulla Tuo.
  5. Napsauta Tuo tuotteet -sivulla Lataa aloitustyökalu, joka sisältää näytetietoja . Tämä on esimerkkitiedosto, josta saat aloitusnäytön siitä, kuinka sinun on rakennettava tietosi ennen kuin lataat ne verkkokauppaan.
    Napsauta Lataa starter template with sample data.
  6. Avaa ladattu mallipohja nähdäksesi, miten se on järjestetty.
    Avaa mallipohja nähdäksesi, miten se on järjestetty
  7. Hyödynnä mallipohjaa oman tuotetaulukon laatimisessa. Katso lisätietoja kohdasta Tuotetietojen muotoilu joukkotuontia varten.
  8. Kun olet muotoillut laskentataulukon, tallenna se CSV -tiedostona ja lataa tuotetiedot .