Tuo verkkotunnukseni vyöhyketiedostot

Voit tuoda verkkotunnusvyöhyketiedostotietueita kolmannelta osapuolelta. Jos esimerkiksi haluat meidän hallitsevan verkkotunnuksesi DNS: ää, voit tuoda nykyisestä DNS -hallinnasta vietyjä vyöhyketiedostotietueita tai tuoda BIND DNS -palvelimessa tällä hetkellä käytössä olevan vyöhyketiedoston.

Tietomuoto noudattaa BIND -vyöhyketiedostomuotoa ja RFC 1035. Emme tue kaikkia BIND -vyöhyketiedosto -ominaisuuksia, ja tuemme vain A-, AAAA-, CNAME-, MX-, TXT- ja SRV -tietuetyyppien tuontia.

Varoitus - Tuonti yhdistää ja monistaa kaikki olemassa olevat vyöhyketietueet.

Ilmeisesti et ole kirjautunut sisään. Jos kirjaudut sisään yllä (kohdassa Tekstikuvake), voit tehdä tämän hieman nopeammin.

1. Siirry DNS-hallinta-sivulle.
    2. Napsauta DNS -hallinta -sivun Lisäominaisuudet -kohdassa kohtaa Tuo vyöhyketiedosto :
    3. Tuo vyöhyketiedosto

4. Napsauta Valitse tiedostot paikantaa ja avaa tiedostot, jotka haluat tuoda.
    5. Tuonnin jälkeen näet viestin Tietueet, jotka eivät sisällä virheitä on tallennettu.