Tuo verkkotunnukseni vyöhyketiedostot

Tuo DNS -vyöhyketiedostot paikallisesti tallennetusta tiedostosta, jos haluat käyttää useita tietueita verkkotunnukseen. Tuonti voi olla kätevää, jos aiot käyttää samoja asetuksia useille verkkotunnuksille tai jos olet siirtämässä asetuksia toisesta DNS -palveluntarjoajasta. Tuemme vyöhyketiedostoja, jotka käyttävät BIND -muotoa ja RFC 1035: tä, joten sinun on ehkä muokattava tiedostoa ennen tuontia näiden vaatimusten täyttämiseksi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitse Tuo vyöhyketiedosto -kohdastakäytä dns -mallikuvaketta Lisää -valikko.
    valitse verkkotunnus
  4. Valitse tiedosto pudottamalla se suoraan Valitse vyöhyketiedosto -ikkunaan tai valitse Selaa tiedostoja valitaksesi tiedoston laitteestasi.
  5. Viimeistele tuonti valitsemalla Käytä vyöhyketiedostoa . Tuonnin tietueet lisätään olemassa oleviin tietueisiin. Tuonti epäonnistuu, jos olemassa oleviin tietueisiin liittyy ristiriitoja.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Vie vyöhyketiedosto , jos haluat lisätä tai muokata tietueita paikallisesti.
  • Luo malli , jolla voit käyttää DNS -tietueita nopeasti verkkotunnuksissasi.