Tuo verkkotunnukseni vyöhyketiedostot

Tuo DNS -vyöhyketiedostot paikallisesti tallennetusta tiedostosta, jos haluat käyttää useita tietueita verkkotunnukseen. Tuonti voi olla kätevää, jos aiot käyttää samoja asetuksia useille verkkotunnuksille tai jos olet siirtämässä asetuksia toisesta DNS -palveluntarjoajasta. Tuemme vyöhyketiedostoja, jotka käyttävät BIND -muotoa ja RFC 1035: tä, joten sinun on ehkä muokattava tiedostoa ennen tuontia näiden vaatimusten täyttämiseksi.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse Tuo vyöhyketiedosto Toiminnot -valikosta.
    valitse vientivyöhyketiedosto
  5. Valitse tiedosto pudottamalla se suoraan Valitse vyöhyketiedosto -ikkunaan tai valitse Selaa tiedostoja valitaksesi tiedoston laitteestasi.
  6. Viimeistele tuonti valitsemalla Käytä vyöhyketiedostoa . Tuonnin tietueet lisätään olemassa oleviin tietueisiin. Tuonti epäonnistuu, jos olemassa oleviin tietueisiin liittyy ristiriitoja.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.