No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tuo verkkotunnukseni vyöhyketiedostot

Voit tuoda verkkotunnusvyöhyketiedostotietueita kolmannelta osapuolelta. Jos esimerkiksi haluat meidän hallitsevan verkkotunnuksesi DNS: ää, voit tuoda nykyisestä DNS -hallinnasta vietyjä vyöhyketiedostotietueita tai tuoda BIND DNS -palvelimessa tällä hetkellä käytössä olevan vyöhyketiedoston.

Tietomuoto noudattaa BIND -vyöhyketiedostomuotoa ja RFC 1035. Emme tue kaikkia BIND -vyöhyketiedosto -ominaisuuksia, ja tuemme vain A-, AAAA-, CNAME-, MX-, TXT- ja SRV -tietuetyyppien tuontia.

Varoitus - Tuonti yhdistää ja monistaa kaikki olemassa olevat vyöhyketietueet.

Ilmeisesti et ole kirjautunut sisään. Jos kirjaudut sisään yllä (kohdassa Tekstikuvake), voit tehdä tämän hieman nopeammin.

1. Siirry DNS-hallinta-sivulle.
    2. Napsauta DNS -hallinta -sivun Lisäominaisuudet -kohdassa kohtaa Tuo vyöhyketiedosto :
    3. Tuo vyöhyketiedosto

4. Napsauta Valitse tiedostot paikantaa ja avaa tiedostot, jotka haluat tuoda.
    5. Tuonnin jälkeen näet viestin Tietueet, jotka eivät sisällä virheitä on tallennettu.