No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tuo WordPress -kommentit Disqusiin

Kun olet luonut Disqus -tilisi ja asentanut laajennuksen, voit tuoda kaikki olemassa olevat kommenttisi Disqusiin. Oletuksena kaikki uudet kommentit tuodaan automaattisesti Disqusiin.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse Kommentit > Disqus.
  3. Napsauta Laajennuksen asetukset oikeassa yläkulmassa.
  4. Napsauta Tuo ja vie -valikossa Vie kommentit -painiketta.
  5. Tämä asettaa Disqusiin tuotavat kommenttisi jonoon.

Seuraavat vaiheet

• Saat sähköpostin, kun se on valmis.