Tuo yhteystiedot, kalenteri ja sähköposti

Jos haluat siirtää Outlook -kohteita osoitteesta toiseen tai laitteesta toiseen, luo ensin Outlook -varmuuskopiotiedosto . Kun sinulla on varmuuskopiotiedosto, olet valmis tuomaan Outlookiin.

Huomautus: GoDaddy ei tue manuaalisia varmuuskopioita tai Outlook-datatiedostojen (.pst ja .ost) tuomista.

Valitse Outlook -versiosi nähdäksesi sen vaiheet.

Outlook 2013, 2016 tai uudempi (Windows)

Outlook for Windows voi tuoda PST- tai pilkulla erotettuja arvoja (CSV).

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse vasemmassa yläkulmassa Tiedosto .
  3. Valitse Avaa & Vie > Tuo/vie .
  4. Valitse Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta > Seuraava .
  5. Valitse tiedostotyyppi ( Comma Separated Values for .csv or Outlook Data File for .pst) ja valitse sitten Seuraava .
  6. Valitse tuotava tiedosto valitsemalla Selaa. Valitse Asetukset -kohdasta, miten kaksoiskappaleita käsitellään, ja valitse sitten Seuraava .
  7. Jos tiedosto on suojattu salasanalla, anna salasana ja valitse sitten OK .
  8. Valitse Microsoft 365 -postilaatikko, johon haluat tuoda. Jos et tuo Microsoft 365 -postilaatikkoon, valitse Tuo kohteet nykyiseen kansioon . Tämä vaihtoehto tuo tietosi parhaillaan valittuun kansioon.
  9. Valitse Valmis . Outlook alkaa tuoda Outlook -kohteita varmuuskopiotiedostostasi. Kun edistysruutu katoaa, tuonti on valmis.

Takaisin alkuun

Outlook 2016 tai uudempi (Mac)

Outlook for Mac voi tuoda PST- tai OLM -tiedostoja.

1. Avaa Outlook .
  2. Jos sinulla on Outlookin uusi versio, kytke New Outlook pois päältä. Muussa tapauksessa siirry seuraavaan vaiheeseen.
    Uusi Outlook -vaihtokytkin
  3. Valitse Työkalut -välilehdestä Tuo .
  4. Valitse varmuuskopiotiedoston tyyppi ja valitse sitten Jatka .
  5. Paikanna tiedosto Mac -tietokoneestasi ja valitse Tuo .
  6. Kun tuonti on valmis, valitse Valmis . Tuodut kohteesi näkyvät siirtymisruudun kohdassa Oma tietokone .

Takaisin alkuun

Tuo yhteystiedot Outlookin verkkoversioon

Outlookin verkkoversio voi tuoda pilkuilla erotettuja arvoja (CSV), ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi tiedostossa pitäisi olla UTF-8-koodaus. Lue lisää Microsoftilta.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse sivun vasemmassa alakulmassaIhmiset Ihmiset .
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Hallitse > Tuo yhteystiedot .
  4. Valitse Selaa , valitse CSV -tiedostosi ja valitse sitten Avaa .
  5. Valitse Tuo .

Takaisin alkuun