Tuoteluokkien lisääminen

Luomalla tuoteluokkia voit auttaa asiakkaitasi löytämään nopeasti tarvitsemansa verkkomyymälästäsi. Sinulla on oltava käytössäsi sähköisen kaupankäynnin paketti tämän tekemiseksi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta kolmeviivaista valikkoa näytön vasemmassa yläkulmassa. Napsauta sitten Verkkomyymälä.
  3. Huomautus: Jos olet jo julkaissut sivustosi, sinun kannattaa napsauttaa aloitussivulla/koontinäytössä Muokkaa sivustoa siirtyäksesi muokkaustilaan ja sen jälkeen napsauttaa kolmeviivaista valikkoa.

4. Napsauta Tuotteet-välilehdestä Luokat.
    Napsauta Luokat.
  5. Napsauta Luokat-sivullaLisää luokka.

Huomautus: InstantPage-käyttäjät voivat luoda enintään kolme eri luokkaa.

6. Anna Luokan nimi sekä valinnaiset Otsikko ja Kuvaus.

Huomautus: Vaikka sitä ei vaaditakaan, avainsanojen lisääminen kenttiin Otsikko ja Kuvaus auttaa asiakkaita löytämään sivustosi hakukoneilla, kuten Googlella.

7. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, sulje ikkuna napsauttamalla Tallenna. Luokka lisätään Luokat-sivulle. (Jos haluat nähdä, miltä se näyttää asiakkaalle, napsauta Näytä myymälä.)

Huomautus: Luotuasi luokkia voit helposti muuttaa tai poistaa niitä tarvittaessa. Voit myös järjestää luokkia uudelleen ja tehdä luokasta alaluokan.

8. Järjestä luokkia napsauttamalla ja vetämällä niitä järjestyksen muuttamiseksi.
    Luokkien siirtäminen
  9. Tee luokasta alaluokka napsauttamalla luokkaa ja vetämällä se toisen luokan alle.
    Alaluokkien tekeminen
  10. Kun olet luonut luokan, määritä siihen vähintään yksi tuote. Muussa tapauksessa luokka ei tule näkyviin. Voit tehdä tämän luodessasi tuotteen tai muokkaamalla olemassa olevia tuotteita.