Kotisivukone Ohje

Tuoteluokkien lisääminen

Luomalla tuoteluokkia voit auttaa asiakkaitasi löytämään nopeasti tarvitsemansa verkkomyymälästäsi. Tätä varten tarvitset Verkkomyymälä-sopimuksen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Jos et vielä ole tehnyt niin, sinun kannattaa lisätä ensin tuotteita ennen tuoteluokkien lisäämistä.
  3. Napsauta kolmeviivaista valikkoa näytön vasemmassa yläkulmassa. Napsauta sitten Verkkomyymälä.
  4. Huomautus: Jos olet jo julkaissut sivustosi, sinun kannattaa napsauttaa aloitussivulla/koontinäytössä Muokkaa sivustoa siirtyäksesi muokkaustilaan ja sen jälkeen napsauttaa kolmeviivaista valikkoa.

5. Valitse Verkkomyymälä.
  6. Napsauta Tuotteet-välilehdestä Luokat.
    Napsauta Luokat.
  7. Napsauta Luokat-sivullaLisää luokka.
  8. Anna Luokan nimi sekä valinnaiset Otsikko ja Kuvaus.

Huomautus: Vaikka vain Luokan nimi vaaditaan, Otsikko- ja Kuvaus-kenttien täyttäminen auttaa asiakkaita löytämään sivustosi hakukoneilla, kuten Googlen kautta.
    Jos esimerkiksi lisäät Otsikko-kenttään kyseessä olevaan luokkaan yleisesti liittyviä avainsanoja, tämä kasvattaa todennäköisyyttä, että näillä avainsanoilla hakevat asiakkaat löytävät sivusi.
    Kuvaus näkyy hakukonetuloksissa luokkasi yhteenvetotietona. Nopeasti luettava kuvaus luokkasi erityisominaisuuksista voi auttaa herättämään asiakkaiden huomion.

9. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, sulje ikkuna napsauttamalla Tallenna. Luokka lisätään Luokat-sivulle. (Jos haluat nähdä, miltä se näyttää asiakkaalle, napsauta Näytä myymälä.)

Huomautus: Luotuasi luokkia voit helposti muuttaa tai poistaa niitä tarvittaessa. Voit myös järjestää luokkia uudelleen ja tehdä luokasta alaluokan.

10. Järjestä luokkia napsauttamalla ja vetämällä niitä järjestyksen muuttamiseksi.
    Luokkien siirtäminen
  11. Tee luokasta alaluokka napsauttamalla luokkaa ja vetämällä se toisen luokan alle.
    Alaluokkien tekeminen