Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tuoteluokkien lisääminen

Auta asiakkaitasi löytämään nopeasti tarvitsemansa myymälästäsi luomalla tuoteluokkia ja alaluokkia. Käytä kynäkuvaketta olemassa olevien luokkien muuttamiseen ja roskakorikuvakkeella luokkien poistamiseen, joita et enää halua.

Sinun on oltava Website Builder -verkkokaupan sopimus ( vertailla sopimuksia ja hintoja ) tai hankkia Premium -verkkomyymälä.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Avaa Luokat
    • Siirry Website Builder -koontinäytöltä kohtaan Kauppa ja valitse Luokat .
    • Siirry Verkkomyymälä Premium -koontinäytöltä kohtaan Tuotteet ja valitse Luokat .
  4. Valitse Luokat -sivulla Lisää tai Lisää luokka .
  5. Anna Luokan nimi ja Kuvaus (tai SEO -kuvaus ). Sinulla on myös mahdollisuus muokata Luokka -linkkiä. Luokkalinkkisi tarjoaa suoran URL -osoitteen tämän luokan tuotteille, ja sen tulee vastata tarkasti luokkasi nimeä.
  6. Huomautus: Vaikka sitä ei vaadita, avainsanojen lisääminen nimi- ja kuvauskenttiin auttaa asiakkaita löytämään sinut.

7. Kun olet valmis, sulje ikkuna valitsemalla Tallenna. Luokka lisätään Luokat -sivulle.
  8. Järjestä luokkia napsauttamalla ja vetämällä niitä järjestyksen muuttamiseksi.
    Luokkien siirtäminen
  9. Tee luokasta alaluokka napsauttamalla ja vetämällä luokkaa toisen alapuolella tai päällä. Pääluokilla voi olla kaksi tasoa alaluokkia. Joten "Vaatteet > Paidat > Naiset" toimisivat, mutta "Vaatteet > Paidat > Naiset > Puserot" eivät.
    Tee alaluokkia
  10. Kun olet luonut luokan, muista luoda tuote tai muokata olemassa olevia tuotteita .
  11. Julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat voimaan sivustolle.

Vinkkejä ja parhaita käytäntöjä

• Käytä kynäkuvaketta olemassa olevien luokkien muuttamiseen ja roskakorikuvakkeella luokkien poistamiseen, joita et enää halua.
  • Jos haluat nähdä, miltä sivustosi näyttää asiakkaille, valitse Verkkosivusto Website Builder -paneelin koontinäytöltä tai Näytä kauppa Verkkomyymälä Premium -palvelussa.
  • InstantPage -käyttäjät voivat luoda enintään kolme luokkaa.