Tilinhallinta Ohje

Tuotteiden peruuttaminen GoDaddy-tililtä

Jos et enää tarvitse jotain tuotetta, voit peruuttaa sen, jolloin se poistetaan tililtäsi. Lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, johon sinun täytyy vastata. Kun olet vastannut, poistamme tuotteen ja sen tiedostot.

Huomautus:
• Jos haluat perua verkkotunnuksen ja poistaa sen tililtäsi, katso Poista oma verkkotunnus.
• Jos ostit tuotteesi mobiililaitteille tarkoitetun sovelluskaupan (kuten Apple App Store tai Google Play) kautta, sinun täytyy käyttää kyseistä sovelluskauppaa muutosten tekemiseksi tilaukseesi.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon Uusinta ja laskutus -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
    Siirry Uusinta ja laskutus -kohtaan
  2. Valitse poistettava tuote ja napsauta sitten Peru uusinta.
    Uusinnan perumisen kuvake korostetaan
  3. Valitse Poista tuote.
    valitse poista tuote
  4. Valitse Hyväksyn sen, että pyyntöni suorittamiseksi minun täytyy avata saamani sähköposti ja valita siinä “Kyllä, haluan poistaa”.

Huomautus: Jos olet peruuttamassa verkkotunnusta, jossa on käytössä Ownership Protection, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Valitse Kyllä, poista tämä tuote ja valitse sitten Vahvista ja poista. Lähetämme vahvistuskoodin sinulle tekstiviestitse tai todennussovelluksen kautta, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön yli 72 tuntia sitten. Valitse muussa tapauksessa Lähetä salasana. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä kertakäyttöinen salasana lähetetään verkkotunnuksen rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

5. Napsauta kohtaa Lähetä sähköposti.
    valitse pyynnön viimeistelemiseksi
  6. Kun saat ”Oletko varma?” -sähköpostimme, avaa se ja valitse Kyllä ,haluan poistaa! Tällöin sinut siirretään takaisin tilillesi. Jos et ole saanut sähköpostia, varmista, että tilisi profiili on ajan tasalla.
  7. Valitse Poista tuote. Vahvistamme, että tuote on poistettu tililtä. Voit halutessasi kirjoittaa palautekenttään ja kertoa, miksi halusit poistaa tuotteen.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

Nämä vaiheet toimivat useimpien tuotteiden osalta, mutta joidenkin tuotteiden poistaminen tai peruminen edellyttää erilaisia toimia. Tutustu näitä tuotteita koskeviin ohjeisiin seuraavissa artikkeleissa: