Tilinhallinta Ohje

Tuotteiden poistaminen palvelun GoDaddy tililtä

Jos et enää tarvitse jotakin tuotetta, voit poistaa kyseisen tuotteen tililtäsi. Lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, johon sinun täytyy vastata. Kun olet vastannut siihen, poistamme tuotteen ja sen tiedostot.

Jos olet ostanut tilauksen, joka sisältää useita tuotteita, tekemäsi muutokset otetaan käyttöön kaikkien kyseisen tilauksen tuotteiden kohdalla. Tilaukseen sisältyviä tuotteita ei voida poistaa yksittäisesti.

Huomautus: Voit myös halutessasi poistaa automaattisen uusimisen käytöstä tuotteesi kohdalla sen poistamisen sijasta. Voit jatkaa sen käyttöä tilauksen loppuun asti. Kun tilauksen voimassaolo on vanhentunut, me poistamme tuotteen ja kaikki siihen liittyvät tiedostot.

1. Oletko poistamassa jonkin näistä projekteista? Niiden poistamiseen tai peruuttamiseen liittyy erilaisia vaiheita. Jos jotkin tuotteet eivät sisälly tähän listaan, jatka seuraavaan vaiheeseen.
  2. Kaikkien muiden tuotteiden kohdalla sinun tulee siirtyä GoDaddy Uusinta ja laskutus -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
    Siirry Uusinta ja laskutus -kohtaan
  3. Valitse poistettava tuote ja napsauta sitten Peruuta uusinta.
    Uusimisen peruuttamisen kuvake korostetaan
  4. Valitse Poista tuote.
    valitse poista tuote
  5. Valitse Hyväksyn sen, että pyyntöni suorittamiseksi minun täytyy avata saamani sähköposti ja valita siinä “Kyllä, haluan poistaa”.

Huomautus: Jos olet peruuttamassa verkkotunnusta, jossa on käytössä Ownership Protection, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Valitse Kyllä, poista tämä tuote ja valitse sitten Vahvista ja poista. Lähetämme vahvistuskoodin sinulle tekstiviestitse tai todennussovelluksen kautta, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön yli 72 tuntia sitten. Valitse muussa tapauksessa Lähetä salasana. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä kertakäyttöinen salasana lähetetään verkkotunnuksen rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

6. Valitse Lähetä sähköpostiviesti.
    valitse pyynnön viimeistelemiseksi
  7. Kun saat ”Oletko varma?” -sähköpostimme, avaa se ja valitse Kyllä, haluan poistaa! Tällöin sinut siirretään takaisin tilillesi. Jos et ole saanut sähköpostia, varmista, että tilisi profiili on ajan tasalla.
  8. Valitse Poista tuote. Vahvistamme, että tuote on poistettu tililtä. Voit halutessasi kirjoittaa palautekenttään ja kertoa, miksi halusit poistaa tuotteen.