Tilinhallinta Ohje

Tutustu GoDaddy-tiliini liittyviin tapahtumiin

Tarkista tiliisi liittyvät tapahtumat ja varmista, että meneillään ei ole mitään epäilyttävää. Näet laitteet ja selaimet, joita on käytetty sisäänkirjautumiseen tilillesi, sekä mahdolliset tiliin tehdyt muutokset, kuten kaksivaiheisen todennuksen tai edustajakäyttöoikeuden lisääminen.

1. Avaa GoDaddy-tilisi Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivu.
  2. Valitse Näytä kaikki tapahtumat kohdassa Tapahtumat (viimeiset 90 päivää).
    Näytä kaikki tapahtumat
  3. Tarkista tilisi tapahtumiin liittyvät tiedot. Valitse Suodata oikeassa yläkulmassa, jos haluat etsiä tietyntyyppisiä tilin tapahtumia.
    • Valintamerkki vihreän kilven sisälläTuttu laite ja toiminta: Tiliin liittyvä tapahtuma (kuten sisäänkirjautuminen) tapahtui käyttäen laitetta tai selainta, jota olet käyttänyt aikaisemminkin.
    • Tähti sinisen kilven sisälläUusi laite tai uudet sisäänkirjautumistavat: Tiliin liittyvä tapahtuma (kuten sisäänkirjautuminen) tapahtui käyttäen laitetta tai selainta, jota et ole käyttänyt aikaisemmin.
    • Kynä harmaan kilven sisälläMuutokset tilin asetuksiin: Tilisi asetuksia on muutettu. Tämä sisältää esimerkiksi salasanan tai PIN-koodin vaihtamisen sekä profiilitietoihin tehdyt muutokset.
  4. Valitse Näytä tiedot tilin tapahtuman kohdalla nähdäksesi lisätietoja.
    Näytä tiedot