Office 365 GoDaddyltä Ohje

TXT-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa eNom-tilillä

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun — Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi isännöijänä on eNom®, olemme luoneet yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostitoiminnot helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää TXT-tietueiden asetukset.

Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

TXT-tietueen syöttäminen

1. Kirjaudu sisään Omalle tilillesi.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-osassa Rekisteröity.
  3. Jos sinulla on useita verkkotunnusten nimiä, napsauta niitä, joita haluat muokata.
  4. Valitse Verkkotunnusten hallinta-alueella Isäntätietue.
  5. Syötä seuraavat asetukset:
    • Isäntänimi@
    • TietuetyyppiTXT
    • OsoiteAnna TXT-arvo, jonka lähetimme sinulle sähköpostitse.
  6. Voit lisätä TXT-tietueita tarvittaessa napsauttamalla uusi rivi.
  7. Napsauta Tallenna, kun olet lisännyt TXT-tietueesi.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa TXT-tietueesi

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Mikäli mahdollista, valitse nimipalvelusi tarjoajan eNom, ja napsauta sitten Määritin TXT-tietueeni. Tarkista!

Nyt kun verkkotunnuksesi nimi on vahvistettu, sinun on määritettävä joitakin DNS-tietueita ohjataksesi sähköpostisi oikeaan paikkaan.

Lisätietoja näiden tietueiden luomista varten: DNS-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa eNom-tilillä.