Office 365 GoDaddyltä Ohje

TXT-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa HostGator-tilillä

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun — Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi isännöijänä on HostGator™, olemme luoneet yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostitoiminnot helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää TXT-tietueet.

Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

TXT-tietueen syöttäminen

1. Kirjaudu sisään HostGator-verkkohotellitilillesi.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-osassa Edistynyt DNS-vyöhyke-editori.
  3. Anna Lisää tietue -osiossa seuraavat asetukset:
    • Nimi@
    • TTL7200
    • KirjoitaTXT
    • OsoiteSyötä TXT-arvo, jonka lähetimme sinulle sähköpostitse.
  4. Napsauta Lisää tietue.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa TXT-tietueesi

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Jos mahdollista, valitse HostGator nimipalvelujesi tarjoajalle, ja napsauta sitten Määritin TXT-tietueeni. Tarkista!

Nyt kun verkkotunnuksesi nimi on vahvistettu, sinun on määritettävä joitakin DNS-tietueita ohjataksesi sähköpostisi oikeaan paikkaan.

Lisätietoja näiden tietueiden luomista varten: Office 365: DNS-tietueiden luominen HostGator-yrityksen verkkotunnuksen kanssa.