Office 365 GoDaddyltä Ohje

TXT-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa Network Solutions -tilillä

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun — Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi isännöijänä on Network Solutions®, olemme luoneet yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostitoiminnot helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää TXT-tietueiden asetukset.

Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24‐36 tuntia.

TXT-tietueen syöttäminen

1. Kirjaudu sisään Network Solutions -tilille.
  2. Napsauta Oma verkkotunnuksen nimi -osassa Muokkaa DNS:ää.
  3. Jos sinulla on useita verkkotunnusten nimiä, napsauta niitä, joita haluat muokata. Napsauta sitten Muokkaa DNS:ää.
  4. Napsauta Hallitse-alueella Muokkaa DNS-lisätietuetta.
  5. Napsauta tekstialueella (TXT-tietue) Lähetä TXT-tietue sähköpostitse.
  6. Syötä seuraavat asetukset:
    • Isäntänimi@
    • TTL7200
    • TekstiAnna TXT-arvo, jonka lähetimme sinulle sähköpostitse.
  7. Napsauta Jatka, ja napsauta sitten Tallenna muutokset, kun olet lisännyt TXT-tietueesi.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa TXT-tietueesi

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Jos mahdollista, valitse Network Solutions nimipalveluidesi tarjoajalle, ja napsauta sitten Määritin TXT-tietueeni. Tarkista!

Nyt kun verkkotunnuksesi nimi on vahvistettu, sinun on määritettävä joitakin DNS-tietueita ohjataksesi sähköpostisi oikeaan paikkaan.

Lisätietoja näiden tietueiden luomista varten: DNS-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa Network Solutions -tilillä.