Office 365 GoDaddyltä Ohje

TXT-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa Tucows (Hover) -tilillä

Onnittelut! Olet ostanut alan parhaan tuottavuustyökalun — Microsoft® Office 365 GoDaddy-palvelun tarjoamana. Koska verkkotunnuksesi isännöijänä on Tucows™ (Hover™), olemme luoneet yksityiskohtaiset ohjeet, joita seuraamalla saat sähköpostitoiminnot helposti toimintavalmiiksi.

Mutta prioriteettina on kuitenkin huolehtia verkkotunnuksesi DNS:stä, niin että voit päivittää TXT-tietueiden asetukset.

Ensimmäinen DNS-päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

TXT-tietueen syöttäminen

1. Kirjaudu sisään Hover-tiliisi.
  2. Jos sinulla on useita verkkotunnusten nimiä, napsauta niitä, joita haluat muokata.
  3. Valitse DNS-välilehti.
  4. Liikuta hiirtä postin yläpuolella, ja napsauta sitten Muokkaa DNS:ää.
  5. Napsauta Lisää uusi, ja syötä sitten seuraavat asetukset:
    • Isäntänimi@
    • TietuetyyppiTXT
    • ArvoAnna TXT-arvo, jonka lähetimme sinulle sähköpostitse.
  6. Napsauta Tallenna, kun olet lisännyt TXT-tietueesi.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa TXT-tietueesi

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Jos mahdollista, valitse Tucows (Hover) nimipalveluidesi tarjoajaksi, ja napsauta sitten Määritin TXT-tietueeni. Tarkista!

Nyt kun verkkotunnuksesi nimi on vahvistettu, sinun on määritettävä joitakin DNS-tietueita ohjataksesi sähköpostisi oikeaan paikkaan.

Lisätietoja näiden tietueiden luomista varten: DNS-tietueen luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen nimen kanssa Tucows (Hover) -tilillä.