TXT-tietueen luominen SSL-vahvistusta varten

Voit vahvistaa verkkotunnuksen hallinnan SSL-varmennettasi varten käyttämällä TXT (teksti) -tietuetta. TXT-tietueet ovat osa verkkotunnuksesi nimipalvelinta eivätkä ne vaikuta sivustoosi. Ne näyttävät vain tietoja, jotka ovat DNS-kyselyn luettavissa. Lisätietoja: Mikä DNS on?

Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on vahvistuksen TXT-arvo, joka lähetettiin sinulle pyydettyäsi SSL-varmennetta.

HUOMAUTUS: Sinun on käytettävä nimipalvelimiamme näiden vaiheiden läpikäymistä varten. Jos käytät eri nimipalvelinjoukkoa, ota yhteyttä kyseisten nimipalvelimien järjestelmänvalvojaan saadaksesi lisätietoja TXT-tietueen lisäämisestä. Jotkin nimipalvelintarjoajat eivät tue TXT-tietueita.

TXT-tietueen lisääminen verkkotunnuksesi vahvistamista varten

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Käynnistä Verkkotunnukset-kohdan vieressä.
  3. Napsauta haluamaasi verkkotunnusta ja valitse sitten DNS-vyöhyketiedosto-välilehti.
  4. Napsauta Lisää tietue.
  5. Valitse Tietuetyyppi-luettelosta TXT (teksti).
  6. Täytä seuraavat kentät:
    • TXT-nimi (palvelu) — Tyyppi DZC.
    • TXT-arvo — Anna koko TXT-arvo, joka sinulle lähetettiin sen jälkeen kun tilasit SSL-salauksen.
  7. Napsauta Tallenna, ja napsauta sitten Tallenna muutokset.