Office 365 GoDaddyltä Ohje

TXT-tietueiden käyttö Office 365:n kanssa toisen yrityksen verkkotunnusten kohdalla

Koska verkkotunnuksesi on jonkin toisen rekisterinpitäjän tai toisen tilin isännöitävänä, meidän on varmistettava, että omistat kyseisen verkkotunnuksen.

Jotta voimme vahvistaa verkkotunnuksesi, sinun on määritettävä TXT-tietue verkkotunnuksesi DNS-järjestelmässä. Lisätietoja DNS-palvelimista: Mikä DNS on?.

TXT-tietueen luomiseksi tarvitset:

• Sisäänkirjautumistiedot — Jotta voit luoda verkkotunnuksesi TXT-tietueet, sinun on kirjauduttava sisään verkkotunnustasi isännöivään yritykseen, jolla on tiedot TXT-tietueen luomista varten.
  • TXT-tietueetTarvitset TXT-tietueen, jonka annoimme sinulle GoDaddy-tilin kanssa toimitetun Microsoft® Office 365:n mukana.

Ensimmäinen TXT-tietueen päivitys voi kestää 24–36 tuntia.

Jos haluat, että GoDaddy tarkistaa TXT-tietueesi

Kun olet luonut TXT-tietueesi, voit vahvistaa tilisi palvelussamme kirjautumalla sisään siihen.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Office 365 -sähköposti ja tuottavuus, ja napsauta sitten Hallitse sen suunnitelman vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Mikäli mahdollista, valitse verkkotunnuksesi tarjoaja ja napsauta sitten Määritin TXT-tietueeni. Tarkistakaa ne, kiitos!

Nyt kun verkkotunnuksesi nimi on vahvistettu, sinun on määritettävä MX-, CNAME- ja SRV-tietueet ohjataksesi sähköpostisi oikeaan paikkaan.

Lisätietoja näiden tietueiden luomista varten: DNS-tietueiden luominen Office 365 -ohjelmistolle verkkotunnuksen ollessa ulkopuolisen yrityksen isännöimä.