Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

WordPress-hallinta Ohje

Tyhjennä välimuistisi

Managed WordPress-sopimuksessasi on välimuistiominaisuuksia, mukaan lukien CDN (Content Delivery Network, Content Distribution Network) -välimuisti, joka voi nopeuttaa latausaikoja. Välimuisti saattaa olla tarpeen tyhjentää, jos

  • teit muutoksia sivustoosi, mutta et halua nähdä kyseisiä muutoksia Internetissä
  • siirsit sivustosi manuaalisesti integroidun siirtotyökalun käyttämisen sijasta
  • teit manuaalisia muutoksia tietokantaasi tai WordPress-sivuston tiedostoihin järjestelmänvalvojan ohjaimien ulkopuolella (esim. SFTP:llä [Secure FTP] tai phpMyAdmin-toiminnon kautta).

Vaiheet

  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse WordPress-koontinäytön yläosasta WordPress-hallinta ja sen jälkeen Tyhjennä välimuisti.
    valitse wordpress-hallinta ja sen jälkeen tyhjennä välimuisti

Välimuisti on tyhjennetty!

Seuraavat vaiheet

Lisätietoja