Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Työnnä valmistelusivustosi tuotantopaikkaan

Kun olet työskennellyt WordPress -hallintasivustosi muutosten parissa , voit siirtää kaikki live -sivustoosi tekemäsi muutokset.

Huomautus: Valmistelusivustot ovat käytettävissä, jos sinulla on Deluxe-, Ultimate-, Developer- tai Pro Managed WordPress -tili. Jos sinulla on Basic -tili, sinun on päivitettävä tilisi käyttämään valmistelusivustoa.

  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta WordPress-hallinnan verkkosivustot -kohdan vieressä Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta käytettävän verkkosivuston kohdalla kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Vaihe .
    valitse lavastus
  4. Napsauta Synkronointiasetukset .
  5. Jos sinulla on ammattimaisesti hallinnoitu WordPress -tili (saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa), valitse Kopioi valmistelu tuotantoon ja valitse sitten yksi näistä vaihtoehdoista:
    Valitse tämä vaihtoehto ... ... näin:
    Teema- ja laajennustiedostot Korvaa vain live -teema ja laajennukset sekä mahdolliset lisäkoodit (esimerkiksi CSS tai JavaScript) live -verkkosivustolla. Ei korvaa latauksia, viestejä, sivuja ja laajennusten määrityksiä live-verkkosivustolla.
    Kaikki tiedostot ja tietokanta Korvaa kaikki tiedostot (laajennukset, teemat, media) ja sivuston tietokannan (viestit, sivut, kommentit).

    Jos sinulla on Luksus-, Huippu- ja Kehittäjä -tili, valitse Työnnä valmistelu tuotantoon ja siirrä kaikki tekemäsi muutokset (esimerkiksi uudet viestit, kommentit tai sivut) live -verkkosivustoosi valitsemalla Korvaa sisältö.

    Varoitus: Synkronointiprosessi korvaa oletuksena vain tiedostot. Jos valitset vaihtoehdon Korvaa sisältö valittuna, myös tietokanta korvataan. Varmista, että valmistelusivustolla oleva sisältö vastaa live -sivustossa olevaa sisältöä, ennen kuin siirrät muutokset tuotantoon.
  6. Valitse Pro -tilien kohdalla Synkronoi nyt .

    Jos sinulla on Luksus-, Huippu- ja Kehittäjä -tili, napsauta Synkronoi .

Huomautus: Mukautettua koodia tai sisältökohteita, joita ei ole tallennettu /wp-content-kansioon, ei siirretä vaiheeseen tai sieltä pois.

Lisätietoja