Työskentele kerrosten kanssa

Tasot erottavat projektin elementit, jolloin voit yhdistellä eri kuvia, grafiikkaa, muotoja ja tekstiä ainutlaatuisilla tavoilla, mikä luo syvyyttä ja rikkautta.

Valitse laitteesi saadaksesi selville, kuinka tasoja käsitellään:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen
  2. Luo projekti tai muokkaa olemassa olevaa projektia .
  3. Valitse näytön yläreunastaGoDaddy Studion kerrosten kuvake iOS Tasot -kuvaketta, niin näet kerralla olevan sivun kerroksen pinon.

Muuta tasojen järjestystä

Taso näkyy siinä järjestyksessä, jossa kerrokset näkyvät kankaassasi. Ylimpänä yksi on edessä.

Muuta kerroksen sijaintia pitämällä -kuvaketta alhaallaGoDaddy Studion kerrosten kuvake iOS oikealla puolella olevan valintakuvakkeen ja vedä se sitten uuteen paikkaan.

Huomautus: Taustakerrosta ei voi siirtää, vaan se on aina takana.

Lukitse taso

Voit lukita tason niin, että et vahingossa muokkaa tai siirrä sitä.

Valitse kerroksittain pinoiltasi lukittava taso ja pidä sitä painettuna ja valitse sitten Lukitse näkyviin tulevasta bannerista.

Monista tai kopioi taso

Valitse kerroksen pinossa mistä tahansa kerroksen kohdasta, jonka haluat kopioida, ja valitse sitten Monista näytetystä bannerista, jotta voit luoda kopion välittömästi.

Vaihtoehtoisesti voit valita näkyviin tulevasta bannerista Kopioi ja liittää sen mihin tahansa tasopinoon.

Poista taso

Jos haluat poistaa tason, valitseGoDaddy Studion uuden projektin kuvake vasemmalla olevaa poistokuvaketta ja valitse sitten Poista .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen
  2. Luo projekti tai muokkaa olemassa olevaa projektia .
  3. Valitse näytön yläreunastaGoDaddy Studion kerrosten kuvake iOS Tasot -kuvaketta, niin näet kerralla olevan sivun kerroksen pinon.

Muuta tasojen järjestystä

Taso näkyy siinä järjestyksessä, jossa kerrokset näkyvät kankaassasi. Ylimpänä yksi on edessä.

Muuta kerroksen sijaintia pitämällä -kuvaketta alhaallaGoDaddy Studion kerrosten kuvake iOS oikealla puolella olevan valintakuvakkeen ja vedä se sitten uuteen paikkaan.

Huomautus: Taustakerrosta ei voi siirtää, vaan se on aina takana.

Lukitse taso

Voit lukita tason niin, että et vahingossa muokkaa tai siirrä sitä.

Valitse kerroksittain pinoiltasi lukittava taso ja pidä sitä painettuna ja valitse sitten Lukitse näkyviin tulevasta bannerista.

Monista taso

Valitse kerroksen pinossa mistä tahansa kerroksen kohdasta, jonka haluat kopioida, ja valitse sitten Monista näytetystä bannerista, jotta voit luoda kopion välittömästi.

Poista taso

Jos haluat poistaa tason, valitseGoDaddy Studion kerrosten kuvake iOS Poista -kuvake sen vasemmalla puolella. Taso poistetaan välittömästi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -tilillesi .
  2. Luo projekti tai muokkaa olemassa olevaa projektia .
  3. Valitse näytön oikeasta yläkulmastaGoDaddy Studion kerrosten kuvake iOS tasojen kuvaketta nähdäksesi tasopinon.

Huomautus: Voit muokata tasoja tasopinossa tai suoraan kankaalle.

Muuta tasojen järjestystä

Taso näkyy siinä järjestyksessä, jossa kerrokset näkyvät kankaassasi. Ylimpänä yksi on edessä.

Jos haluat muuttaa kerroksen sijaintia, napsauta hiirtä hiiren vasemmalla painikkeella ja vedä taso uuteen paikkaan.

Huomautus: Taustakerrosta ei voida siirtää, ja se on aina takana.

Lukitse taso

Voit lukita tason niin, että et vahingossa muokkaa tai siirrä sitä.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella mistä tahansa tasosta, jonka haluat lukita, ja valitse valikosta Lukitse .

Monista tai kopioi taso

Napsauta hiiren kakkospainikkeella sitä tasoa, jonka haluat kopioida, ja valitse sitten Kopioi näkyviin tulevasta valikosta ja luo kopio heti.

Vaihtoehtoisesti voit valita näkyviin tulevasta valikosta Kopioi ja liittää minkä tahansa kohdan kankaallesi.

Tasojen poistaminen

Jos haluat poistaa tason, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten näkyviin tulevasta valikosta Poista .