‌‌UUSI kotisivukone Ohje

Tyyliteksti

Voit lisätä tekstiisi eri muotoiluja, kuten lihavointi, kursivointi ja alleviivaus. Voit myös muotoilla tekstiä numeroilla tai luettelomerkeillä varustetuilla luetteloilla sekä lisätä hyperlinkkejä.

Nämä ohjeet eivät koske sivuston otsikkoa tai sivuston osien otsikoita. Niiden suhteen katso Sivuston fonttien valitseminen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Vieritä osaan, joka sisältää tekstiä, jota haluat muotoilla.
  4. Napsauta tekstialuetta (pöytäkonenäkymä) tai sen otsikkoa (mobiililaitenäkymä).
    Napsauta mobiililaitenäkymässä tekstin otsikkoa
  5. Valitse esiin tulevassa muokkausikkunassa teksti, jota haluat muotoilla, ja tee muotoilu ikkunan yläosan painikkeilla.
    Muotoiluja sisältävä tekstialue
  6. Kun olet valmis, napsauta vasemmalle osoittavaa nuolta, kunnes Valmis-painike tulee uudelleen esiin, ja napsauta sitten sitä (matkapuhelin). Jos käytät tablettia ja työpöytäkonetta, katso tuloksia napsauttamalla Esikatsele.
    Teksti muotoilun jälkeen
  7. Kun olet valmis, napsauta Julkaise tai Julkaise sivusto.