Verkkotunnuksen lukitus ja lukituksen avaaminen

Avaa verkkotunnuksesi lukitus uudelle rekisterinpitäjälle siirtoa varten. Verkkotunnuksia ei voi siirtää toiselle rekisterinpitäjälle, jos niiden rekisteröinnistä tai edellisestä siirrosta ei ole kulunut 60:tä päivää tai jos verkkotunnuksella on käytössä 60 päivän siirtolukitus rekisteröijän vaihdon jälkeen.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruudut niiden verkkotunnusten vierestä, jotka haluat päivittää. Tai valitse Verkkotunnus-kohdan vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki.
    näyttökuva useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Lukitse.
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Enemmän-valikko ja vieritettävä alas kohtaan Lukitse.
  4. Avaa verkkotunnuksien lukitus valitsemalla Kytke lukitus pois. Lukitse verkkotunnukset valitsemalla Kytke lukitus päälle.
  5. Vahvista päivitettävät verkkotunnukset ja valitse Jatka.
    • Jos verkkotunnuksessasi on verkkotunnuksen suojaus , sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus on käytössä vähintään 24 tunnin ajan, syötä tekstiviestitse lähetetty koodi tai todennussovelluksen antama koodi. Muussa tapauksessa anna kertakäyttöinen salasana , jonka lähetimme rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

Näet Onnistui-vahvistuksen siitä, että verkkotunnukset on päivitetty.

Tähän liittyvä vaihe

• Sen jälkeen kun verkkotunnus on avattu lukituksesta, verkkotunnus voidaan siirtää toiselle rekisterinpitäjälle.