Avaa verkkotunnuksen lukitus siirtoa varten

Avaa verkkotunnuksesi lukitus valmistautuaksesi sen siirtoon uudelle rekisterinpitäjälle. Verkkotunnuksia ei voi siirtää toiselle rekisterinpitäjälle, jos niiden rekisteröinnistä tai edellisestä siirrosta ei ole kulunut 60 päivää tai jos asiakas on hakenut 60 päivän siirtolukitusta rekisteröijän vaihdon jälkeen.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joiden lukituksen haluat avata. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse Asetukset > Avaa verkkotunnusten lukitus.
  4. Valitse Kyllä, hyväksyn valittujen verkkotunnusten lukituksen poistamisen -valintaruutu ja valitse sitten Jatka.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä Ownership Protection, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Lähetämme vahvistuskoodin sinulle tekstiviestitse tai todennussovelluksen kautta, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön tililläsi yli 72 tuntia sitten. Valitse muussa tapauksessa Lähetä salasana. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä kertakäyttöinen salasana lähetetään verkkotunnuksen rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, kun muutoksesi on hyväksytty. Lukituksen avauksen käsittely voi kestää enimmillään 90 minuuttia.