Tilinhallinta Ohje

Unohdin käyttäjätunnukseni

Noudata näitä ohjeita, jos haluat nähdä unohtamasi GoDaddy-käyttäjätunnuksesi, mutta muistat edelleen salasanasi.

Vaaditaan: Jos sinulla on tililläsi GoDaddy-verkkotunnus, sinun on tiedettävä se käyttäjätunnuksesi palauttamista varten.
  1. Siirry Nouda käyttäjänimi -sivulle.
  2. Anna tilin sähköpostiosoite ja napsauta Jatka. Vastaa vaadittaessa tietoturvakysymykseen.
  3. Jos sinulla on GoDaddy-verkkotunnus, anna Verkkotunnuksen URL-osoite -ruudussa mahdolliset tähän tiliin liitetyt verkkotunnukset (esimerkiksi coolexample.com) ja napsauta sitten Suodatus. Lähetämme välittömästi kertakäyttöisen PIN-koodin tilin sähköpostiosoitteeseen.
  4. Anna vastaanottamasi PIN-koodi Vahvistuskoodi-ruudussa ja napsauta sitten Jatka. Näytämme sinulle käyttäjätunnuksesi ja asiakasnumerosi.