Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Unohdin käyttäjätunnukseni

Seuraa näitä ohjeita nähdäksesi GoDaddy -käyttäjänimesi, jos unohdit sen, mutta tiedät silti salasanasi.

Vaaditaan: Jos tililläsi on GoDaddy -verkkotunnus, sinun täytyy tietää se palauttaaksesi käyttäjänimesi.
  1. Siirry Nouda käyttäjänimi -sivulle.
  2. Anna tilin sähköpostiosoite ja napsauta Jatka . Suorita turvallisuushaaste, jos sitä tarjotaan.
  3. Jos sinulla on GoDaddy -verkkotunnus, kirjoita mikä tahansa tiliin liittyvä verkkotunnus (esimerkiksi coolexample.com ) Verkkotunnuksen URL -kenttään ja napsauta sitten Suodata . Lähetämme välittömästi kertakäyttöisen PIN-koodin tilin sähköpostiosoitteeseen.
  4. Syötä Vahvistuskoodi -ruutuun lähettämämme PIN -koodi ja napsauta sitten Jatka . Näytämme käyttäjänimesi.