Unohdin Microsoft 365 -salasanani

Jos kadotit tai unohdit Microsoft 365 -salasanasi, voit vaihtaa tai vaihtaa sen. Lähetä salasanan palautussähköposti itsellesi (käyttämällä toista tiliisi yhdistettyä sähköpostiosoitetta) tai tilin ylläpitäjälle. Jos olet ylläpitäjä tai muistat salasanasi, voit vaihtaa salasanoja Sähköposti & Office -koontinäyttö.

1. Siirry Microsoft 365 -kirjautumissivulle.
  2. Valitse salasanalinkki kohdassa Kirjaudu sisään .
    Kirjaudu sisään
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Jatka .
  4. Valitse tili ja valitse sitten Lähetä sähköposti . Salasanan vaihtamista koskeva sähköposti lähetetään muutamassa minuutissa.
    • Jos sinulla ei ole toisen sähköpostitilin käyttöä, valitse tilin ylläpitäjä . Salasanan vaihtopyyntö lähetetään tilin ylläpitäjälle, joka voi antaa sinulle tilapäisen salasanan .
  5. Avaa sähköposti ja valitse sitten Nollaa salasanasi .
    Napsauta Salasanan palautustiedot -kohdassa Nollaa salasanasi -painiketta
  6. Anna uusi salasana . Valitse Vahvista salasana ja valitse sitten Lähetä . Voit nyt kirjautua tilillesi uudella salasanallasi.