Unohdin Microsoft 365 -salasanani

Jos olet käyttäjä ja kadotit tai unohdit Microsoft 365 -salasanasi, vaihda se. Voit lähettää salasanan palautuksen palautussähköpostiosoitteeseesi, toisella laitteella käyttämällesi tilille tai GoDaddy -tilin omistajalle.

Jos sinulla on GoDaddy -tilin käyttöoikeus tai muistat salasanasi, vaihda salasanasi Sähköposti & Office -koontinäyttö .

1. Siirry Microsoft 365 -kirjautumissivulle.
  2. Valitse Kirjaudu sisään -kohdasta linkki, jolla voit vaihtaa salasanasi (siinä lukee ”Tarvitseeko salasana uudelleen?”).
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Jatka .
    Salasanan palautussivu.
  4. Valitse menetelmä salasanan vaihtamista varten. Voimme lähettää sähköpostitse linkin palautussähköpostiosoitteeseesi (jos sellainen on tallennettu tilillesi), tilillesi toisella laitteella tai GoDaddy -tilisi omistajaan.
    • Jos et voi käyttää näitä menetelmiä, valitse Minulla ei ole käyttöoikeutta mihinkään näistä ja seuraa sitten näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Valitse Lähetä linkki . Salasanan vaihtamista koskeva sähköposti lähetetään valitsemaasi menetelmään.
    • Jos lähetit nollausviestin GoDaddy -tilin ylläpitäjälle tai tilin omistajalle, lopeta tämän vaiheen jälkeen. Heidän on avattava sähköposti ja vaihdettava salasanasi puolestasi.
  6. Avaa salasanan palautussähköposti ja valitse sitten Nollaa salasanasi .
    Salasanan palautusnäyttö, jossa on kentät uuden salasanan ja palautussähköpostin syöttämistä varten.
  7. Jos palautussähköpostiosoitetta ei ole vielä määritetty, syötä se palautussähköpostiin , jos tarvitset Microsoft 365 -salasanasi uudelleen myöhemmin.
  8. Valitse Vaihda salasana .

Voit nyt kirjautua sisään uudella salasanallasi.