Unohdin Microsoft 365 -salasanani

Jos kadotit tai unohdit Microsoft 365 -salasanasi, voit vaihtaa tai nollata sen. Lähetä salasanan palautussähköposti itsellesi (käyttämällä toista tiliisi yhdistettyä sähköpostiosoitetta) tai tilin ylläpitäjälle.

Jos olet ylläpitäjä tai muistat salasanasi, vaihda salasanat Sähköposti & Office -koontinäyttö.

1. Siirry Microsoft 365 -kirjautumissivulle.
  2. Valitse salasanalinkki kohdassa Kirjaudu sisään.
    Kirjaudu sisään
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka .
  4. Valitse tili ja sitten Lähetä sähköposti . Salasanan vaihtamista koskeva sähköposti lähetetään muutamassa minuutissa.
  5. Huomautus: Jos sinulla ei ole pääsyä toiselle sähköpostitilille, valitse tilin ylläpitäjä . Salasanan vaihtopyyntö lähetetään tilin ylläpitäjälle, joka voi antaa sinulle tilapäisen salasanan .

6. Avaa sähköposti ja valitse Nollaa salasanasi .
    Napsauta Salasanan palautustiedot -kohdassa Nollaa salasanasi -painiketta
  7. Anna uusi salasana ja vahvista salasana ja valitse sitten Lähetä . Voit nyt kirjautua tilillesi uudella salasanallasi!