GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Sähköpostien tilauksen peruuttaminen

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Oletko saanut sähköpostiviestejä GoDaddy Email Marketing -käyttäjältä etkä halua enää saada niitä? Jos haluat joskus poistaa itsesi luettelosta, napsauta Saapuneiden viestien alaosassa olevaa Peruuta tilaus -painiketta. Sillä ei ole merkitystä, onko kyseessä viimeisin sähköpostiviesti tai kuukausia sitten. Tämän painikkeen napsauttaminen poistaa sinut automaattisesti heidän luettelostaan välittömästi.

GoDaddy  Email Marketing -sähköpostin alaosassa oleva peruutuspainike

Joskus painike löytyy sähköpostin yläosasta alareunan sijasta, mutta se näyttää aivan samalta!

Ja jos käytät Gmailia sähköpostiviestiesi vastaanottamiseen, voit käyttää suoraan sähköpostin otsikossa olevaa erityislinkkiä, joka näyttää tältä:

Gmail -sähköpostiviestien otsikossa olevan lopetetun linkin

Jos sinulla on ongelmia tilauksen peruutuspainikkeen löytämisessä tai jos jatkat sähköpostiviestien vastaanottamista tilauksen peruutuksen jälkeen, GoDaddy -oppaamme auttavat.