Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Päivitä jälleenmyyjäni julkisivulla myytyjen verkkotunnusten tarjoukset

Jälleenmyyjän julkisivusi sisältää oletuksena kaikki ylätason verkkotunnukset (TLD) ja kansainväliset TLD: t (ccTLD) . Voit valita tai poistaa tiettyjen verkkotunnusten tarjoamisen ja siirtämisen käytöstä.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Hinnoittelu .
  3. Valitse Verkkotunnukset -kohdasta Ylätason verkkotunnukset .
  4. Jos haluat rekisteröityä tai tarjota rekisteröinnin tai siirron tietyille aluetunnuksille, valitse sen valintaruudut. Tai poista se käytöstä poistamalla sen valintaruudut. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, ja ne näkyvät kaupan julkisivulla tunnin sisällä.
    valitse soveltuva valintaruutu

Kun määrität hinnat verkkotunnuksille , saatat huomata, että joidenkin hinnat ovat toisia korkeammat. Yleensä kun verkkotunnusrekisteri pitää verkkotunnusta suositummana tai arvokkaammana, se asetetaan korkeampaan hintaan.

Huomautus: Jotkin ccTLD -tunnukset eivät ole siirrettävissä tai yhteensopivia mukautettujen nimipalvelimien kanssa.