Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Päivitä jälleenmyyjän julkisivun asiakastukivaihtoehdot

Päivitä Jälleenmyyjän hallintakeskuksessa tilin Tukivaihtoehdot määrittääksesi, kuinka asiakkaasi saavat viestintää ja tukea ongelmiin liittyen.

Huomautus: Asiakastuki- ja tiedotuspalvelut ovat tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi.
  1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Asetukset ja sitten Tukivaihtoehdot .
    Valitse Tukivaihtoehdot
  3. Muokkaa seuraavia asetuksia:
    • Oletusmarkkinat : Valitse haluamasi maa ja kieli.
    • Asiakastuki : Päätä, haluatko GoDaddy tarjoavan asiakastukea vai käsitteletkö tukea itse. Jos käsittelet omaa tukiasi, kerro asiakkaillesi, kuinka sinuun voidaan ottaa yhteyttä lisäämällä puhelimesi, sähköpostiosoitteesi ja/tai yhteyshenkilön URL -osoite.
    • Yhteystietojen asetukset : Anna yhteystietosähköpostiosoite, joka näkyy kaupan julkisivulla ja merkkituotteiden uutiskirjeissä ja asiakasviestinnässä. Voit myös valita tapahtumailmoituksia ja -päivityksiä.
    • Tietoja yrityksestäsi : Selitä enintään 300 merkkiä, mikä tekee yrityksestäsi hämmästyttävän, jotta voimme parhaiten auttaa asiakkaitasi, kun he ottavat yhteyttä tukeen tai tuotteiden ostoon.
    • Asiakaspalvelu : Tervetuloa asiakkaita palveluun tai soita kiittääksesi heitä palvelujen uusimisesta. Valitse valintaruutu, jos haluat, että GoDaddy soittaa asiakkaille puolestasi yrityksesi nimen alla.
  4. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna.