Tilinhallinta Ohje

Oman GoDaddy-tiliprofiilin päivittäminen

Jotta voimme pysyä helpommin kanssasi yhteydessä, katso kuinka voit pitää laskutus- ja yhteystietosi ajan tasalla. Voit muuttaa profiilitietojasi, kuten tilinhaltijan nimeä, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja oletusvaluuttaa.

1. Siirry GoDaddy-osioosi Tilin asetukset. Jos et ole jo kirjautuneena sisään, sinua pyydetään kirjautumaan.
  2. Napsauta Muokkaa osiossa, jossa näytetään profiilitietosi.
  3. Päivitä muutosta tarvitsevat tiedot ja napsauta Tallenna. Vahvistamme, kun muutoksesi on tallennettu.