Päivitä WooCommerce -maksutavat

WordPress -koontinäytössä voit muuttaa, lisätä tai poistaa käytöstä WooCommerce -myymälän maksutapoja.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa WooCommerce , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Asetukset laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Napsauta sivun yläosan lähellä olevaa Maksut -välilehteä.
  5. Vieritä alas Maksutavat -osioon.
  6. Tältä sivulta voit suorittaa seuraavat toiminnot:
    • Ota maksutapa käyttöön tai poista se käytöstä valitsemalla se Käytössä -sarakkeessa.
    • Määritä uusi maksutapa käyttämällä oikeassa sarakkeessa olevaa Määritä-painiketta.
    • Päivitä jonkin nykyisen maksutapasi asetukset napsauttamalla Hallitse- painiketta oikeanpuoleisessa sarakkeessa.
  7. Napsauta sinistä Tallenna muutokset -painiketta sivun alaosassa muutosten tekemisen jälkeen.