WordPress Premium -tukipaketin tason korottaminen tai laskeminen

Jos olet käyttänyt kaikki kuukausittaiset WordPress Premium -tukikrediittisi mutta sinulla on yhä tehtäviä, joista haluat meidän huolehtivan, voit korottaa pakettisi tasoa helposti ja saada käyttöösi lisäkrediittejä.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Etsi Omat tuotteet -sivulta osio Premium-tuki ja laajenna se valitsemalla alaspäin osoittava nuoli.
  3. Valitse Hallitse-painikkeen vierestä oikealta kohta Vaihtoehdot.
  4. Kun näytölle ponnahtaa ikkuna, valitse yläosasta Mukauta-välilehti.
  5. Valitsemalla uuden sopimuksen voit muuttaa kuukausittain käyttöösi saamiesi palvelukrediittien määrää.
    valitse uusi tilaus
  6. Valitse Kassa-painike.
  7. Suorita uloskirjautumisprosessi loppuun.

Uusi sopimuksesi ja lisäkrediitit ovat valmiina käyttöön muutaman minuutin kuluessa.