Päivitä Premium DNS -tasoon

Jokaisella GoDaddy -tilillä on vakio DNS vyöhyketiedoston hallintaa varten. Päivitä tilisi Premium DNS -palveluun edistyneiden DNS -ominaisuuksien saavuttamiseksi, jotka lisäävät tehoa, joustavuutta ja korkeamman tason teknistä tukea.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
    valitse valitse DNS -hallitse
  4. Valitse Lisäasetukset -kohdassa Lisää Premium DNS .
  5. Valitse Kassa ja suorita ostoksesi loppuun. Kaikki tilin verkkotunnukset, jotka käyttävät tällä hetkellä GoDaddy -nimipalvelimia, osoitetaan automaattisesti oikeisiin premium DNS -nimipalvelimiin.

Premium DNS -määritysten tuleminen voimaan tililläsi voi kestää enimmillään 90 minuuttia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Päivitä Premium DNS: si edelleen lisätäksesi lisää DNSSEC-yhteensopivia verkkotunnuksia. Siirry tuotesivullesi , valitse Verkkotunnustuotteet ja valitse sitten Asetukset Premium DNS -tuotteen vierestä. Valitse Päivitä alla vaihtoehto Premium DNS & # 43; Rajoittamaton , ja tee sitten ostos loppuun valitsemalla Kassa.
  • Voit kutsua edustajan hallitsemaan Premium DNS -määrityksiä puolestasi.