GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä sähköpostikampanjan luomista mallipohjan avulla

Käytä valmiita mallipohjia GoDaddy Email Marketing -kampanjan luomiseen ja lähettämiseen.

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse Kampanjat -sivulta Luo!
    Napsauta Luo
  3. Vie hiirtä malligalleriassa kunkin mallipohjan rakennetyypin alapuolella olevien esimerkkien päälle.
    Vie hiiri kunkin mallin alla olevien esimerkkien päälle

Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, miten kukin ennalta suunniteltu malli näyttää tekstiltä ja kuvilta. Kullekin mallipohjan tyypille on kaksi esimerkkiä.

4. Napsauta mallia, jota haluat käyttää.
    Napsauta mallia, jota haluat käyttää

Malli avautuu Composerissa , ja voit aloittaa tekstin ja kuvien lisäämisen .