Käytä EMAP -asetuksia Workspace Email -sovelluksen lisäämiseen asiakasohjelmaan

Internet Message Access Protocol (IMAP) -toiminnon avulla voit käyttää palvelimelle tallennettua sähköpostia useista laitteista. Jos sinulla on IMAP-yhteensopiva sähköposti, voit määrittää sen mihin tahansa asiakasohjelmaan ja laitteeseen.

Nämä ovat yleisiä ohjeita, joiden avulla voit lisätä sähköpostiosoitteesi työpöytäsähköpostiohjelmaan.

1. Kirjaudu sisään Sähköpostin asetuskeskus jossa on Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi.
  2. Kohdassa Sähköpostipalvelimen asetukset näet Tulevan postin palvelimen (IMAP) ja Lähtevän postin palvelimen (SMTP) asetukset.
    POP- ja SMTP -asetukset kohdassa Sähköpostipalvelimen asetukset
  3. Avaa käyttämäsi sähköpostiohjelma ja luo uusi tili.
  4. Kun pääset IMAP -asetuksiin, määritä saapuvan portin ja lähtevän portin asetukset :
    Palvelimen isäntänimiSSL -portti Saapuva (IMAP)imap.secureserver.net993 Lähtevä (SMTP) smtpout.secureserver.net 465587 (TSL/SSL - Mac)
  5. Anna käyttäjänimesi (sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi (sähköpostisalasanasi).
  6. Sinulta saatetaan kysyä lisätietoja tai sähköpostiohjelman asetuksia ja tallentaa asetukset.
  7. Huomautus: Palvelimemme saattavat käyttää eri nimiä kansioille kuin määrittämäsi asiakasohjelma. Sinun on ehkä kartoitettava kansioita, jotta ne synkronoituvat oikein. Suosittelemme, että tutkit ohjeet kansioiden oikeaan määritykseen tietylle asiakkaalle.

Lisätietoja väärin yhdistetyistä kansioista IMAP-sähköpostissa on kohdassa:IMAP -kansiokartoitus