GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä omia fonttejani

GoDaddy Studio PRO -asiakkaat voivat ladata omia fonttejaan GoDaddy Studioan ja käyttää niitä projekteissaan.

Huomautus: Fonttien lataus on mahdollista vain GoDaddy Studio PRO -asiakkaille.

Ennen kuin aloitat:

• Fontin täytyy olla tallennettu tietokoneellesi tai laitteellesi tai Google Driveen, OneDriveen, Dropboxiin tai iCloud Driveen (vain iOS).
  • Jos käytät pilvipohjaista tallennussovellusta, sen täytyy olla asennettuna laitteellesi.

Kun olet valmis, noudata laitteen ohjeita:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja valitse sitten mikä tahansa projekti.
  3. Valitse tekstiä.
  4. Napauta esiin tulevassa bannerissa Muokkaa .
  5. Napauta fonttivyön vasemmassa alakulmassa olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta. Fonttikirjasto avautuu.
    Selaa fontteja
  6. Napauta Mukautettu .
    Napauta Mukautettu
  7. Napauta Lisää fontteja .
  8. Napauta oikeasta alakulmasta Selaa .
  9. Napauta sovellusta, johon fontti on tallennettu. Jos sinun on kirjauduttava sisään sovellukseen, noudata kyseisen sovelluksen ohjeita.
  10. Etsi fontin .tff -zip -tiedosto tai yksittäinen .tff- tai .otf -tiedosto ja lataa se napauttamalla.
  11. Odota vahvistusviestiä. Sovelluksessa saattaa kestää muutaman sekunnin fontin lataus.
  12. Napauta vahvistusviestissä OK .

Uusi fontti näkyy ladattujen fonttien luettelossa ja on käytettävissä fonttien vyössä.

Lataa omat fontit

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja valitse sitten mikä tahansa projekti.
  3. Valitse tekstiä.
  4. Napauta esiin tulevassa bannerissa Muokkaa .
  5. Napauta vasemmassa alakulmassa olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta. Fonttikirjasto avautuu.
    Selaa fontteja
  6. Napauta Mukautettu .
    Napauta Mukautettu
  7. Napauta Lisää fontteja .
  8. Napauta sovellusta, johon fontti on tallennettu. Jos sinun on kirjauduttava sisään sovellukseen, noudata kyseisen sovelluksen ohjeita.
  9. Etsi fontin .tff- tai .otf -tiedosto ja lataa se napauttamalla.
  10. Odota vahvistusviestiä. Sovelluksessa saattaa kestää muutaman sekunnin fontin lataus.

Uusi fontti näkyy ladattujen fonttien luettelossa ja on käytettävissä fonttien vyössä.

Lataa omat fontit

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -tilillesi .
  2. Valitse Projektit -kohdasta projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Valitse teksti, jota haluat muuttaa.
  4. Valitse oikealla puolella olevasta muokkausvalikosta Teksti .
  5. Valitse alaspäin osoittava nuoli kohdassa Fontti . Luettelo laajenee ja näyttää käytettävissä olevat fontit.
    Saatavilla olevat fontit
  6. Valitse luettelon alaosasta Hallitse fontteja .
  7. Valitse hakukentän oikealta puolelta Lataa fontti .
    Lataa fontti
  8. Valitse Lisää fontit .
  9. Valitse fonttitiedosto tietokoneeltasi ja valitse sitten Avaa . Sen on oltava .tff- tai .otf -tiedosto.
  10. Odota vahvistusviestiä. Fontin lataus voi kestää muutaman sekunnin.

Uusi fontti näkyy ladattujen fonttien luettelossa ja on käytettävissä fonttien vyössä.